Dodaj do ulubionych

cos dla remontowych mamusiek

08.07.11, 20:56
Ostatnio, ( choc ze swoim remontem w sypialni nie moge sie uporac ) pomyslalam o niewielkim odswiezeniu pokoju mojego syna. Znalazlam fajna stronke z naklejkami na sciane. Same zobaczcie , jezeli szukacie inspiracji :
www.decowall.co.uk/img-srchttpwwwfototocanvascomchgif-alignabsmiddle-childrens-wall-stickers-15-c.asp
Obserwuj wątek
    • bebe52 Re: cos dla remontowych mamusiek 08.07.11, 21:50
      naklejki fajne ale ta cena powala
      RED FISH
      WALL STICKERS £1,008.00 przecenione na £9.95
      • m0nalisa Re: cos dla remontowych mamusiek 08.07.11, 22:21
        sliczne te naklejki dzieki :)
        • wiwi1 Re: cos dla remontowych mamusiek 08.07.11, 23:00
          Ja niedawno zalozylam podobny watek, bo nie moglam sie zdecydowac, ktore naklejki wybrac.
          Naklejki tej firmy:
          www.funtosee.com/products/product-types/
          Tam w opcji room makeover kit jest kilka, ktore mi sie podobaja i wybralam te:
          www.funtosee.com/stickers-for-babies/animals/precious-planet-room-makeover-kit
          Na tej stronie jest fajna prezentacja tych naklejek na sciane, ale ceny lepsze sa tutaj:
          www.preciouslittleone.com/funtosee/
          A jak juz jestesmy przy odswiezaniu sypialni i mieszkania to ja poczytalam troche o farbach i VOC levels w farbach i zakupilam ekologiczna taka:
          www.earthbornpaints.co.uk/
          NIe smierdziala wogole po malowaniu.
          Pozdrawiam:)
    • illegal.alien Re: cos dla remontowych mamusiek 08.07.11, 23:18
      My mamy te:
      www.decowall.co.uk/animals-and-alphabet-wall-stickers-3540-p.asp
      I sa swietne - bardzo dobra jakosc, trzymaja sie i nie odlaza ze sciany - w przeciwienstwie do naklejek z Ikei, ktore kupila moja mama i nakleila w moim pokoju w PL.
    • mazda76 Re: cos dla remontowych mamusiek 08.07.11, 23:21
      U nas tez sa naklejki na scianie, juz od 3 miesiecy. Wszystkim sie podobaja:)
      • wanilia25 Re: cos dla remontowych mamusiek 08.07.11, 23:31
        Mnie sie podobaja te dla 7 - latka :
        www.decowall.co.uk/multicoloured-world-map-wall-stickers-img-srcekmpsshopsdesignmywallresourcesdesignhitgif-842-p.asp bo interesuje sie pilka nozna i panstwami, ktore braly udzial w Word Cup :)

ale tez lubi dinozaury wiec mam inny pomysl na te :
        wallsensation.co.uk/dinosaur-world-childrens-wall-sticker-p-294.html?zenid=7e31fc9be0a5bb224a246db4323e4d7e
        no i trudno wybrac......

A dla naszego przyszlego wrzesniowego maluszka ubzduralam sobie cos takiego :
        www.yourdecoshop.co.uk/Shop/detail/Id/10174085/?typeGroup[]=WallTattoo&category[]=GROUP173ee94f48ff0aea84a7f450d27ebe94&offset=0&
        ale znowu mojemu slubnemu sie nie podobaja :(
        i badz tu madry....
        • wanilia25 do wiwi 08.07.11, 23:36
          www.funtosee.com/
          czy ty cos zamawialas z tych naklejek ? jezeli tak to jak sie one trzymaja sciany ? polecasz je ?

no fajne sa , fajne......
          • wiwi1 Re: do wiwi 08.07.11, 23:48
            Zamowilam te precious planet, ale bede je naklejac dopiero w ten weekend to Ci napisze co i jak.
            Czytalam opinie o tych naklejkach i sa bardzo dobre, ponoc dobrze sie trzymaja i mozna je przeklejac.
            Dam Ci znac jak u mnie sie sprawdza:)
    • carmelaxxx Re: cos dla remontowych mamusiek 09.07.11, 09:48
      mnie sie podobaja te na szyby i chyba sie skusze :)
    • marninor Re: cos dla remontowych mamusiek 09.07.11, 10:19
      a wiecie może gdzie można kupić taki stoliczek
      www.decowall.co.uk/multicoloured-world-map-wall-stickers-img-srcekmpsshopsdesignmywallresourcesdesignhitgif-842-p.asp
      chodzi o to żeby miał juz pojemniki na przybory...
    • agaciha Farba tablicowa- jak sie nazywa? 09.07.11, 13:10
      www.urzadzamy.pl/galeria/pokoje-dzieciece-malowanie-na-scianie,4972/4212/20529/#zdjecie
      cos takiego. Wiecie moze jak to sie moze nazywac?? :)
      • karolkowa1 Re: Farba tablicowa- jak sie nazywa? 09.07.11, 13:19

Wpisz w google blackboard/chalkboard paint i bedziesz miala duzy wybor :)
        • wiwi1 Re: Farba tablicowa- jak sie nazywa? 09.07.11, 13:23
          Takie cos?
          www.preciouslittleone.com/product-information/46/11157/funtosee-mini-wall-art---chalkboard/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka