11.08.11, 16:14
Wiem, ze jest watek z lokalizacjami ale chbya juz mocno nieaktualny, bo niektore nicki, ktore tam sa od ladnych kilku miesiecy nie pojawiaja sie na forum (czynnie).
Mniej wiecej miesiac temu przeprowadzilismy sie do/na Isleworth.
Jest ktos w tej okolicy (TW7 6..)?
Obserwuj wątek
    • magda_rn Re: Isleworth 11.08.11, 21:17
      Witam,
      ja mieszkam niedaleko, na Brentford.
    • moni761 Re: Isleworth 12.08.11, 09:03
      ja tez niedaleko, na Whitton, w okolicy stadionu rugby, a Ty chyba blizej szpitala?
    • trisamama Re: Isleworth 12.08.11, 11:49
      Ja tez Whitton blizej stacji.
    • w_iika Re: Isleworth 12.08.11, 16:12
      Ja mieszkam w TW7, blisko stacji.
      • westlondon Re: Isleworth 16.08.11, 20:57
        Zgubilam wlasny watek. Niemozliwe :)
        Ta cala okolica poki co jest dla mnie czarna magia. Najblizej do czego zielonego mam do Redlees Park. Kojarzycie to miejsce? Podobny dystans mam do Inwood Park. A tu nawet jakiegos placu zabaw nie mamy :(
        • w_iika Re: Isleworth 16.08.11, 22:42
          Kojarzymy Redlees Park, codziennie w tygodniu od 13 do 16, a w pt od 13 do 15 w Redlees Park jest tzw 1 o'clock club, taka wielka playgroup - jest duza piaskownica, ogromny ogrod, mnostwo zabawek, duzo atrakcji pod dachem, dla dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym.
          Mieszkasz w okolicy woodlands/ Worton road? Gdzies blisko Woodlands gardens jest duzy plac zabaw, dla maluchow i starszakow, na St. John`s Rd jest plac zabaw i jeszcze jeden na rogu St. John`s rd i Twickenham road.
        • moni761 Re: Isleworth 17.08.11, 11:05
          Ja tez troche na dystans z Redlees czy Inwood, ale Redlees ma naprawde ciekawy plac zabaw. Tam jednak przychodzi duzo dzieciakow z pobliskiego osiedla Summerwood Estate i czasami jest nieprzyjemnie, a dzieci sa delikatnie mowiac niegrzecznie. Wydaje mi sie, ze tez plac na St. John's jest w porzadku i duzo tam maluchow , nie ten przy skrzyzowaniu z Twickenham Road ( tam wiele razy widzialam rodzicow lub mlodziez popijacych piwo albo inne napoje wysokoprocentowe). Ja mieszkajac na Whitton korzystam ( raczej moja corka) z Murray Park ( mozesz podjechac autobusem 481 w kierunku Kingston) lub Kneller Gardens ale to juz Twickenham.
    • a74-7 Re: Isleworth 17.08.11, 11:29
      moze przyda sie lokalna stronka , zawsze znajdziesz ciekawe info
      isleworth.hounslowchronicle.co.uk/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka