boysmum 31.08.11, 14:37 moje kochane może wy mi pomożecie. własnie dostałam list od counsilu że jesteśmy na liście do counsil house i mamy band3. myślicie że to dobry poziom? czy któraś z was się starała o dom i miała taki nr? długo czekałyście? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fifka01 Re: counsil house. band3 31.08.11, 14:54 Najepiej napisz jeszcze gdzie mieszkasz i niech ci dziewczyny z towojej okolicy odpowiedzą, bo od miasta dużo zalezy. Odpowiedz Link
karolajna83g Re: counsil house. band3 31.08.11, 15:09 Ja jestem band SILVER, ale tak jak Ci radzi fifka, napisz skąd jesteś. Podejrzewam, ze to podobnie jak ja, czyli homeless, ew może poczekać i overcrowded. Ewentualnie w swoim councilu możesz sie dowiedzieć czegoś o tych bandach, na pewno maja wszelkie informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link
drosophila.melanogaster Re: counsil house. band3 31.08.11, 15:28 Wszystko zalezy od tego gdzie mieszkasz.Najczesciej zdaje sie sa 4 grupy wiec Twoja nie jest priorytetowa.Jednak w zaleznosci od ilosci chetnych i miejsca zamieszkania mozesz czekac pare tygodni lub miesiecy(jesli male miasteczko) lub nawet kilka lat np w Londynie.A nie masz takiej ulotki z Councilu z wszelkimi informacjami odnosnie przydzialu do tych grup? Odpowiedz Link
clonek13 Re: counsil house. band3 31.08.11, 15:43 overcrowded najpewniej bo w naszym urzedzie band C to overcrowded Odpowiedz Link
carmelaxxx Re: counsil house. band3 31.08.11, 19:40 w liscie powinnas dostac takze uzasadnienie dlaczego taki a taki band dostalas. jesli jest nizszy niz oczekiwalas sprawdz kryteria przyznawania bandow np na www councilu albo jakies ulotce, moze sie okazac ze moze cos pominelas co moze miec wplyw na lepszy band. Odpowiedz Link