Dodaj do ulubionych

www.graze.com do poskubania

09.12.11, 23:28
Jak ktoś lubi podjadać zdrowe przekąski, to wynalazłam taką stronkę. Wysyłają raz w tygodniu pudełko z 4 różnymi przekąskami. Orzeszki, pestki, oliwki, ciasteczka, suszone owoce, sucharki itp. Można wybrać też zdrową opcję bez łakoci. Pierwsze pudełko gratis w tym linku www.graze.com/p/HM1MBPT Kolejne pudełka kosztują 3.49, kwota pobierana z karty na dzień przed dostawą. Można w każdej chwili zrezygnować.
Może komuś się spodoba, ja właśnie sobie podjadam sucharki bazyliowe z oliwą i oliwki z bazylią i czosnkiem. Pycha.
Obserwuj wątek
    • monika_i Re: www.graze.com do poskubania 09.12.11, 23:53
      ja korzystalam. dostalam kupon na pierwsza paczke gratis, druga za pol ceny. po 3 dostawach zrezygnowalam, bo za 3.50 kupie cala paczke pistacji :)
      • georgina04 Re: www.graze.com do poskubania 12.12.11, 18:01
        to prawda, ze za te cene mozna kupic taniej,
        aczkolwiek w praktyce jest tak, ze sie nie kupuje,
        albo idzie sie do najblizszego off licence i kupuje sie czekoladowego batona ;)

takie pudelko dostarczane na biurko przynajmniej zapewnia mi porcje orzechow bez wzgledu na to czy pada deszcz i nie chce mi sie tylka ruszac z biura.

ja dostaje graze box od miesiaca i bardzo sobie chwale,
        bo maja tez bardzo fajne dosc niezwykle zestawy, uwielbiam oliwki i te ich rozne chlebki
        a na przyklad dzis dostalam suszone jablka z sosem toffee! pychotka!

swojemu chlopu tez zamowilam w prezencie, bo on wlasnie glownie batonikami Mars sie zywi w pracy. Tak przynajmniej ma jakies zdrowsze urozmaicenie.
        • miwah Re: www.graze.com do poskubania 13.12.11, 13:33
          georgina04 napisała:

> to prawda, ze za te cene mozna kupic taniej,
          > aczkolwiek w praktyce jest tak, ze sie nie kupuje,
          > albo idzie sie do najblizszego off licence i kupuje sie czekoladowego batona ;)

ani jedno ani drugie w moim przypadku ;-P
          W praktyce kupuje duze opakowania ( zamawiam po 3 kg ) , suszone owoce robie i jest i jest i jako dodatek sniadaniowy i do `poskubania`
          Batonem jakos nigdy nie musimy sie wyreczac ;-P
          Oliwki tez lubie i dlatego mam w domu, tudziez spory wybor suszonych owocow, yogurt &fruit leather w roznych wersjach ( akurat w wlasnej suszarki (o! to byla dobra inwestycja) ale i kupowanie kiedys nie bylo problemem)

Oczywiscie to kwestia zorganizowania i checi zapewne.
          Graze wyprobowalam( wykorzystujac tylko ten darmowy token).
          Smieszne ilosci za duza cene i tony smieci produkowane dla wygodnictwa. PLus, pomimo odhaczenia preferencji, jednak duza ilosc badziewia, niemal wszdzie cukier dodatek i jakies ulepki, siarkowane owoce. Nie moje wyobrazenie zdrowych przegryzek, zdecydowanie.
          Pewnie ze latwiej zamowic i pod nos podsuna ale to karmienie wygodnictwa nie etyka.
          • georgina04 Re: www.graze.com do poskubania 13.12.11, 16:19
            Ojoj, nie unos sie tak.
            Nie zaslaniam sie etyka, napisalam, ze dla mnie to wygodne i za to place.

Wlasnie dokladnie ze wzgledu na karmienie wygodnictwa, bo nie mam ochoty na znoszenie do domu kilogramow orzechow i nie mam czasu na bawienie w ich przesypywanie w pudelka by pare funtow zaoszczedzic.
            Nie mam tez w poblizu Waitrose ze swiezymi oliwkami jak Edyta, a czasem jest tak, ze w czasie lunch nawet nie mam jak wyrwac sie z pracy.
            Wiec dla mnie akurat takie pudelko "podsuniete pod nos" swietnie pasuje.

Odhaczylam sobie preferencje i dostaje dokladnie to co chce dostawac. Kwestia przeczytania opcji na stronie. Jeszcze sie nie zdarzylo, zeby przyslali cos czego nie chcialam.
            • miwah Re: www.graze.com do poskubania 13.12.11, 16:49
              alez niech korzysta kto musi ;)
              Natomiast, jak widac, nie kazdy musi pudelko zamawiac by sie zdrowo odzywiac i nie kazdy `bez pudelka` sie opedza batonikiem ;-P wiec nomen omen, pudlo z tym wnioskiem :)

Jeszcze sie nie zdarzylo, zeby przyslali cos czeg
              > o nie chcialam.
              najwyrazniej trafili Ci w gust z asortymentem ;-)
              Ja niespecjalnie mialam co odhaczac bo zdecydowana wiekszosc przy dokladnym wczytaniu sie ;-P napakowana badziewiem.
              • t.edyta Re: www.graze.com do poskubania 13.12.11, 17:03
                jezeli natomias firma chce zdobyc sobie nabywcow i ma oferte ,,free'' to nie trzeba od razu zakladac,ze sie bedzie kupowac,bo nie kazdemu przypadnie do gustu.
                Ja kiedys chcialam sprobowac free i od razu musialam podac dane karty.
                To mnie przekonalo,ze to badziew.
                Pewnie oliwki,orzeszki i nne cuda z Lidla. Organic -oczywiscie;)

Ja na zarcie nigdy nie zalowalam pieniedz,wiec dalej obstaje przy Waitrose;-))
                Ale oczywiscie kazdy ma inne ,,sboczenia,ja tez mam duzo;)
    • zurekgirl Re: www.graze.com do poskubania 10.12.11, 09:37
      A ja wlasnie czekam na pierwsza dostawe. Kupilam 4 pudelka (czyli 16 przekasek) za £0 ;) Na grouponie znalazlam oferte, ze 4 pudelka beda kosztowac £5 zamiast ponad £12, a do tego dostalam prezent od groupona o wartosci £5...reasumujac we wtorek bede miala darmowe snacki :)
    • t.edyta Re: www.graze.com do poskubania 12.12.11, 18:52
      Kiedys to widzialam ,nic specjalnego ,czego nie moznaby kupic w sklepie.
      Takie sciaganie pieniedzy z mojej karty ,na glupia przekaske to glupota,strata pieniedzy na pudelka.
      Wole kupic najlepsze na swiecie oliwki w Waitrose,na wage.

A najbardziej zniechecilo mnie podawanie danych mojej karty (????)
      • izabelski Re: www.graze.com do poskubania 13.12.11, 13:13
        a jak bys chciala kupic przez internet?
    • ta_ruda Re: www.graze.com do poskubania 13.12.11, 17:21
      marketing, marketing i jeszcze raz marketing. kreowanie mody i poczucia ze jest sie takim 'cool' jak sie zamawia ze strony specjalne przekaski.
    • zurekgirl Re: www.graze.com do poskubania 13.12.11, 18:21
      Dostalam dzis pierwsze pudelko. Bez rewelacji i zdecydowanie nie bede kontynuowac po tych 4 darmowych. Przyslali po jednym snacku z roznych dzialow i nic mnie smakiem nie uraczylo. Nastepnym razem zamowie oliwki, moze sa lepsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka