Dodaj do ulubionych

Ebay - open case.

22.03.12, 15:04
Witam. Prosze doradzcie co mam robic. Sprzedalam rzecz na Ebayu i ktos mi nie placil przez dluzszy czas, wiec powiadomilam Ebay otwierajac case. To bylo jakies 2 tygodnie temu i nic sie nie dzieje. I co teraz? Mam sie jakos sama przypomniec (ale jak?) czy nadal cierpliwie czekac az cos z tym zrobia i sami mnie powiadomia?
Obserwuj wątek
    • erga4 Re: Ebay - open case. 22.03.12, 15:23
      jesli otworzyłas sprawe to po 4 dniach możesz ją już zamknąc i dostajesz zwrot prowizji od sprzedaży. powinno Ci się wyświetlic w tej tabelce pod napisem:
      1 case is still open

wejdz w aktywny link
      • carla.0 Re: Ebay - open case. 22.03.12, 22:18
        Dziekuje Ci bardzo. Zamknelam to tak jak radzilas ale teraz dostalam takiego emaila:

If you want, you can go to your site preferences and authorise us to automatically withdraw from transactions on your behalf when the buyer doesn't pay. We can also close unpaid item cases and refund your final value fees automatically.
        I znowu nie wiem co zrobic, zeby ten kredyt ktory mi przyznali znalazl sie na moim koncie. Sprawdzalam, tych pieniedzy nie ma, wiec podejrzewam, ze musze gdzies cos potwierdzic, ale co? Czarna magia :(
        • erga4 Re: Ebay - open case. 22.03.12, 23:41
          nic nie musisz robic - od ebaya dostaje się raz w miesiącu fakturę do zapłaty - podsumowane wszystkie prowizje za transakcje. możesz teraz zerknąc na swój balance - tak jak piszą w "account" i następnie w "site preferences" a pozniej "all account activity" tam zobaczysz że już w tabelce widnieje zwrot.
          • carla.0 Re: Ebay - open case. 23.03.12, 22:21
            Uff znalazlam. Co prawda sporo zmnieszona kwota ale jest. Musze chyba na Ebayologie sie wybrac zeby to wszystko opanowac ;) Dzieki za cierpliwosc. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka