Dodaj do ulubionych

Elektroniczny papieros

26.04.12, 21:27

Chlop moj probuje ograniczyc/ rzucic palenie. Wysmysli elektronicznego papierosa, stad moje pytanie - Macie doswiadczenia w tym temacie? jaki papieros warto kupic? Wiem, ze najlepiej nie palic , ale jak juz to chyba lepiej elektroniczny niz truc sie zwyklymi. Jaki warto kupic?
Obserwuj wątek
    • gosia7813 Re: Elektroniczny papieros 26.04.12, 22:33
      Mialam ten:
      www.cloud9vaping.co.uk/epages/yxve46fvrnud.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/yxve46fvrnud/Products/510-TryMeKit-T
      i mi akurat pomogl bardzo. Nie pale juz, a papierosa nadal mam. Czasem jak sie mocno wnerwie to sie za niego zlapie jeszcze:)
    • paola_k2 Re: Elektroniczny papieros 26.04.12, 23:10
      Dwoch kolegow z pracy pali te elektroniczne. Jeden juz tylko sporadycznie, drugi czesciej. Obaj mowia, ze pomaga. No i mozna je palic wszedzie bo wydycha sie pare, a nie dym.
      • juszka79 Re: Elektroniczny papieros 08.05.12, 23:39
        Dzieki, papieros zamowiony, zobaczymy czy pomoze. Jesli ktos zainteresowany to promocja na gruponie na elektoniczne papierosy, moze wiecej osob powalczy z nalogiem.
    • ronkaa Re: Elektroniczny papieros 09.05.12, 00:44
      A możecie polecić papieros, który można palić w samolocie? Można w ogóle? Ja się mocno denerwuję latając, a przede mną kolejny kilkunastogodzinny lot i chętnie bym sobie zapaliła na pokładzie...
    • turmalinka Re: Elektroniczny papieros 09.05.12, 09:06
      ja polecam te www.vipelectroniccigarette.co.uk/

fajne sa bo nie ma zabawy z kropelkami itp, jak sie konczy dokreca sie nowy 'filtr' i gotowe
      • juszka79 Re: Elektroniczny papieros 09.05.12, 16:22
        Ja wlasnie dokladnie taki kupilam :). Co do palenia w samolocie to chyba elektoroniczne mozna palic, ale nie wiem czy to nir zalezy od lini lotniczych. Moze maja informacje na stronie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka