Dodaj do ulubionych

Mam pytanie

09.07.12, 22:43
Kiedy lać przestanie?
Obserwuj wątek
    • robak.rawback Re: Mam pytanie 09.07.12, 22:46
      wole zeby lalo niz zeby byly takie upaly jak w polsce - nie po to tu mieszkam zeby sie smazyc eheh
      w sumie to nie leje jak w pl ze jak zacznie to nie moza skonczyc - przynjmniej nie u mnie - tu poleje i slonce wychodzi i tak na zmiane. przynajmniej mozna do domu z przystanku dojsc ;b
      • eutyfrona Re: Mam pytanie 09.07.12, 23:09
        Ja, od czasu, jak spedzilam milo czas czyszczac kuchnie z popowodziowego blota, chyba wole upaly....
    • murasaki33 Re: Mam pytanie 09.07.12, 22:48
      Wg sw Lucji i moich zapiskow z grudnia ubieglego roku - ladniej nieco bedzie w sierpniu a naprawde pieknie w pazdzierniku. Jak do tej pory swieta sie nie myli, przepowiedziala tak, jak jest...
      Zastrzezenia, skargi i zazalenia prosze kierowac do swietej;)
    • a.kurpiecka Re: Mam pytanie 09.07.12, 22:49
      Ja juz jestem bliska depresji:/ ta pogoda psuje mi plany. Pranie slano schnie, tylko ba grzyba czekać:)
    • clonek13 Re: Mam pytanie 09.07.12, 23:20
      nie nerw mnie tym pytaniem :P
      Jak nie lubie narzekac to przykro patrzec jak pada tak dlugo , pranie nie schnie, na urlop nie mozna jechac, z dzieckiem poszalec na swiezym powietrzu,,,,itd..
    • mamonia78 Re: Mam pytanie 09.07.12, 23:24
      Prognoza 16-dniowa pokazuje ze od 25 lipca. Znajoma mowila tez, ze jej znajomy od 7 lat sie nie pomylil (mam nadzieje ze zaczal przewidywac pogode 7 lat temu, a nie przestal sie mylic:-) mowil ze pod koniec lipca zacznie sie robic ladnie i bedzie lato w sierpniu! Jest wiec swiatelko w tunelu ciemnym...
    • miss_scary Re: Mam pytanie 09.07.12, 23:39
      Ja wczoraj caly dzien na plazy spedzilam, az sie balam, ze jakiegos udaru slonecznego dostaniemy, cudownie bylo! tak poza tym to lubie taka pogode kiedy jest cieplo i bardzo wilgotno, spokojnie nawet w deszczu sie da poszwedac, co innego jakby zimno bylo, a tu taka fajna pogoda ale przyznam, ze w innych rejonach ciezej macie, u nas w pld Walii jest calkiem sympatycznie (ale ja upalow nienawidze) szkoda tylko, ze na trawce posiedziec nie mozna a w kaloszach bardzo lubie chodzic :)
      • yourdoubt Re: Mam pytanie 10.07.12, 09:35
        też bym kurna chciała wiedzieć, bo mam już serdecznie dość.
        zdecydowanie wolałabym upały
    • trifti Re: Mam pytanie 10.07.12, 10:04
      Tez slyszalam, ze pod koniec lipca ma sie troche wypogodzic. Nie lubie upalow, bylabym zachwycona sloneczna pogoda z lekkim wiaterkiem i temperatura 23-24 st :)
      • beatka74 Re: Mam pytanie 10.07.12, 11:48
        lać przestanie, kiedy holiday nastanie:-)
      • kobylczusia Re: Mam pytanie 10.07.12, 20:33
        ja tez narzekam, ale jak czasem przygrzeje słońce to juz tesknie za deszczem. wiec wole zey tak bylo niz jak w PL w tym momencie
    • karolina_zet Re: Mam pytanie 11.07.12, 13:41
      dzis poszlam do TKMaxx i kupilam kurtke przeciwdeszczowa. Chyba jest na nie duze zapotrzebowanie bo bylo ich mnostwo zaraz przy wejsciu!
      • liley11 Re: Mam pytanie 11.07.12, 14:48
        To mam nadzieje, ze zakupem swoim zaczarujesz pogode:)
        Ja wciaz przeciwdeszczowej nie mam. Jestem twarda;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka