Dodaj do ulubionych

hotel etap-ibis Hannover

03.08.12, 17:10
Witam.

Planujemy spędzić noc na trasie jakimś motelu w niemczech. Dwie osoby dorosłe, dziecko 8 lat i półtoraroczne. Robiac rezerwację wciaz wychodzi mi ze powinnam zamówic większą ilość pokoi. Czytałam z takie są zasady w Niemczech ze w jednym pokoju moze być dwoje dorosłych i jedno dziecko. No ale jak to sie ma w praktyce? Mam brac osobny pokój dla małych dzieci?? Myślałam zeby w rezerwacji zaznaczyc jedno dziecko a potem przyjechac z dwójką. Przecież maluch bedzie spał ze mną?
Dziewczyny doradźcie.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • lianis Re: hotel etap-ibis Hannover 03.08.12, 17:35
      Chyba zalezy gdzie trafisz, my zatrzymalismy sie ostatnio u nich, w Dortmund co prawda ale dostalismy malenki pokoik na 3 osoby - 2 doroslych plus dwulatek, w owym pokoiku bylo jedno podwojne lozko plus nad nim pojedyncze w formie poprzecznego pietrusa, przy ktorym byla informacja ze nie dla osob powyzej lat 12. Nie poloze dwulatka na pietrowym lozku z obawy ze zleci, wiec gnietlismy sie w 3 osoby na tym podwojnym, ktore dosc nieduze bylo, wiec sie nie wyspalismy na bacznosc :( Wczesniejszy nasz pobyt w hotelu etap w Polsce bylo zupelnie innym doswiadczeniem, dostalismy ogromny pokoj z lazienka i 3 osobnymi lozkami, a nie klitke z prysznicem i umywalka w pokoju.
    • turmalinka Re: hotel etap-ibis Hannover 03.08.12, 18:13
      sprawdzalam jakis czas temu holiday inn i oni maja pokoje rodzinne, ceny w okolicy 60 euro
    • sunflowerin Re: hotel etap-ibis Hannover 05.08.12, 00:10
      My korzystalismy z Holiday Inn miedzy Hannoverem a Dortmundem - w Gutersloh. W pokoju duze pdwojne lozko i podwojna rozkladana sofa.
      Zobacz online, czy mozecie przenocowac dwojke dzieci, albo zadzwon do niech bezposrednio, obsluga byla zawsze przemila.
      • sunflowerin Re: hotel etap-ibis Hannover 05.08.12, 00:11
        Sprostowanie, w Gutersloh jest Holiday Inn Express.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka