agg3 13.11.12, 22:52 najlepiej dokumenty. kiedy, gdzie i o ktorej? podpowiedzcie :) dawno tv nie ogladalam i wypadlam z obiegu :P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
murasaki33 Re: ciekawe programy w tv? 13.11.12, 23:48 Zalezy co lubisz, ale na BBC iPlayer znajdziesz ich mnostwo. Jeden z tych, ktore ostatnio widzialam i choc prowadzacego nie lubie, to program super: www.bbc.co.uk/programmes/p00xnr43 Odpowiedz Link
miss_scary Re: ciekawe programy w tv? 14.11.12, 13:23 Bardzo lubie programy Stacey Dooley, jestem wrecz pelna podziwu, ze tak mloda osoba zajmuje sie tak powaznymi sprawami np ostatnia seria www.bbc.co.uk/search/?q=Stacey%20Dooley%20in%20the%20USA kiedy ja widze w tv to wiem, ze bedzie ciekawie. Odpowiedz Link
jaleo Re: ciekawe programy w tv? 14.11.12, 13:36 Ja bardzo lubie QI (BBC2) www.bbc.co.uk/programmes/b006ml0g Inspector Monalbano www.bbc.co.uk/programmes/b01cbq6b To jest serial, ale mozesz zaczac ogladac w kazdej chwili, bo kazdy odcinek o czyms innym Sledze tez "Homeland" z zapartym tchem, ale to akurat musialabys obejrzec od poczatku, zeby zalapac, co sie dzieje. www.channel4.com/programmes/homeland Bardzo, ale to bardzo podobal mi sie program "Wartime Farm" na BBC, i w ogole wszystkie poprzednie programy robione w tym samym cyklu ("Victorian Farm" itp), ale to chyba juz tylko na DVD mozna obejrzec, albo jak beda powtorki. Odpowiedz Link
agg3 Re: ciekawe programy w tv? 14.11.12, 15:12 dzieki kobiety! zerkne pozniej na linki... za serialami nie przepadam i wiem, ze sie nie wciagne bo to trzeba miec czas by sledzic. ale dokumenty bardzo lubie :) a przeprowadzki, kupna i metamorfozy domow tez ;) Odpowiedz Link
dorcian Re: ciekawe programy w tv? 14.11.12, 19:30 Ja chetnie ogladam Dispatches i Watchdog, oraz .... wiem , ze smutne, ale bardzo lubie antiques roadshow:)))). Odpowiedz Link