Dodaj do ulubionych

zabieg Cosmelan 1

13.02.13, 09:25
Czesc,

Czy miala ktoras z was robiony zabieg osmelan na przbarwienia? Taki w gabiniecie ( nie sam krem do stosowania w domu). Jakie sa wasze doswiadczenia? Ja sie wlasnie zastanawiam nad tym zabiegiem bo nie moge sie pozbyc moich przebariwen...
Obserwuj wątek
    • aleksandrawu Re: zabieg Cosmelan 1 13.02.13, 10:08
      Nie mialam tego zabiegu, ale szczerze polecam ci estee lauder advanced night repair. Nie wiem jak mocne masz te przebarwienia, ale ja mialam kilka dosc wyraznych plamek na twarzy- slonce+ciaza- ktore nie chcialy zniknac. I to serum wlasnie niesamowicie mi pomoglo! Kiedys juz mialam, ale wtedy nie widzialam az takich efektow, a teraz (mam 35lat) doslownie po tygodniu stosowania widac bylo roznice w stanie skory! Gladziutka i koloryt poprawiony. A po ok. miesiacu plamki znacznie bledsze. Serum jest drogie, ale starcza na baaardzo dlugo.
    • sloiczekczytubka Re: zabieg Cosmelan 1 16.05.14, 14:58
      Zrobiłam komplet - w gabinecie maska, koloru glinianej doniczki, z którą wychodzi się do domu. Twarz jest ściągnięta i koloru jw więc lepiej nikomu się nie pokazywać, szczególnie potencjalnym pracodawcom i kandydatom na męża ;-) Później stosuje się krem w domu. Ten krem wystarcza na ok. 3 mies. stosowania. Mnie zabieg b. podrażniał skórę, ale mam wrażliwą. Zaraz po zabiegu musiałam zastosować sterydy bo byłam czerwona i opuchnięta, a sam krem mogłam stosować tylko raz dziennie. Skuteczne umiarkowanie - rozjaśnił przebarwienia, ale przy stosowaniu tańszych rozwiązań efekty były takie same.
    • lili76 Re: zabieg Cosmelan 1 18.05.14, 10:47
      Ja robiłam w zeszłym roku, 6 tygodni przed własnym ślubem. Byłam mocno czerwona przez ok 4 tygodnie a naskórek na brodzie łuszczył się prawie do końca. Nie wszystkie plamy zeszły i miałam mieć poprawkę, ale zabrakło czasu. Według pani doktor Cosmelan 2 miałam używać 2 razy w tygodniu przez cały rok. Oczywiście tego nie zrobiłam i plamy powróciły. W grudniu planuje kolejne podejście i tym razem będę słuchać wszystkich wytycznych 😏
      Dodam tylko, ze mam wielkie rozlane plamiska na obu policzkach i czole.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka