Dodaj do ulubionych

Blog kulinarny

09.03.13, 09:33
Panie i Panowie,
Strasznie długa ta tegoroczna zima, co niezbyt sprzyja aktywności poza domem, postanowiłem więc, w ramach wypełnienia długich, zimowych wieczorów, otworzyć mały blog kulinarny.
Na początek kilkanaście przepisów, ale zgodnie z formułą bloga, mam nadzieję na dodawanie przynajmniej 2-3 przepisów w tygodniu. Przepisy uwzględniają specyfikę angielskich produktów i naszej lokalnej kuchni.
Gorąco zapraszam do odwiedzania, licząc na ewentualne uwagi. Jeśli blog się spodoba to można go polubić na Facebooku, wtedy nowe przepisy pojawiać się będą bezpośrednio na Waszej Facebookowej ścianie.
Blog dostępny jest pod adresem www.kuchennyblat.pl

Jeżeli ktoś mieszka w okolicach Sheffield i ma ochotę na wspólne gotowanie czy podjadanie, to również gorąco zapraszam.
Obserwuj wątek
    • miwah Re: Blog kulinarny 09.03.13, 12:44
      bardzo przyjemny dla oka i nieprzeslodzony :)
      Polubiony, a pewnie!
      Moze wykorzystam w ramach inspiracji ( bo wymogi dietetyczne zwykle oryginaly dyskwalifikuja )
    • jaleo Re: Blog kulinarny 09.03.13, 14:16
      Polubiony na Facebooku.
    • mazda76 Re: Blog kulinarny 09.03.13, 14:41
      Lubie na FB :)
    • mamonia78 Re: Blog kulinarny 09.03.13, 16:22
      pierwszy raz w zyciu zaluje ze w Sheffield nie mieszkam:-)
      Polubione:-)
    • monika_i Re: Blog kulinarny 09.03.13, 23:54
      Lubie!

Ciekawi mnie jednak, co typowego dla Yorkshire zaproponujecie :)
      • robart76 Re: Blog kulinarny 13.03.13, 13:03
        Dziękuję za wszystkie, jakże pozytywne komentarze. Co do specjałów typowych dla Yorkshire, to muszę się głęboko zastanowić ;)
        • carmelaxxx Re: Blog kulinarny 13.03.13, 15:33
          ekstra !!!!
    • onmytoes Re: Blog kulinarny 22.03.13, 00:54
      Skusilam się na sałatkę z tostowanego cous- cousa i pieczonych warzyw według Waszego przepisu. Muszę powiedzieć ze smakowala fantastycznie! Zarówno na ciepło jak i na zimno. Idealne danie na pakowany lunch do pracy.
      • robart76 Re: Blog kulinarny 22.03.13, 08:03
        Super. Cieszę się bardzo, że smakowało!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka