Dodaj do ulubionych

złość/ebay

02.07.13, 19:10
pierwszy raz w życiu udało mi się coś "upolować" na ebay... konkretnie twin shower pump 2 bar- wygrałam ja na 6 licytujących za 32 f plus 15 f przesyłka -radość moja nieznająca końca była chwilowa, opis-idealna, pracuje itd sprzedaz z powodu wymiany bojlera więc nie potrzebna dłużej... cena - z efektem WOW...
no wiec wygrałam, prędko zapłaciłam i odświeżyłam stronę a tam mail od sprzedawcy ... że właśnei zdał sobie sprawę ze pompa nie działa i nie jest na sprzedaż... napisałam ze własnie zapłaciłam więc zwrócił pieniądze...
ale jestem wściekłą bo typ ponad 300 pozytywów 100%... pompa zdemontowana wiec jak sobie nagle zdał sprawe? 5 min po zakończeniu aukcji? jak nic -chodzi o cene bo spodziewał sie napewno ze 3-4 razy tyle.... wrrrrrrrrrrrr
dużo z was narzeka na ebay więc i ja dołączam-dziękuję za uwagę;)
Obserwuj wątek
    • e-vil Re: złość/ebay 02.07.13, 19:47
      miałam kiedyś podobnie.. po tygodniu typiara znów wystawiła ten sam przedmiot na licytacje - czyli cena nie odpowiadała. No bez sesnu - mi czasami rzeczy schodzą za mniej niż się spodziewałam, ale nie robię takich numerów
    • oolijull Re: złość/ebay 02.07.13, 19:52
      to sie chyba zglasza na ebay? plus wystawia negatywnego komenta...
      • marninor Re: złość/ebay 02.07.13, 19:53
        no i co ebay zrobi? a negatyw to byłby pierwszy negatyw na ponad 300 pozytywów 100%
        można sie tylko podenerwować w sobie i kupić sobie pompe "kup teraz" ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka