Dodaj do ulubionych

Last minute

07.07.13, 18:13
Mam urlop za 4 tygodnie , jest to srodek sezonu wiec ceny jakie sa takie kazdy widzi ,ale jadac z dzieckiem szkolnym nie moge jechac we wrzesniu ,kiedy ceny leca w dol.
Napiszcie mi prosze gdzie znajde dobre ceny last minute , na wakacjie min,7dni -max14dni.
Znam tylko thomas cook i thomson :)

podajcie mi prosze sprawdzone linki, tak zebym kase zaplacila i faktycznie wakacje istniay :)
dzieki z gory !
Obserwuj wątek
    • nannyjo32 Re: Last minute 07.07.13, 18:30
      jak juz znjdziesz oferte to zadzwon do co-operative powinni Ci znalesc cos jeszcze tanszego bo robia price match
    • turmalinka Re: Last minute 07.07.13, 19:12
      sprobuj na onthebeach.co.uk

ja organizowalam nasze sama, lot z ryanair, hotel bezposrednio - dali mi transfer i 2 dni gratis, wyszlo 500 funtow taniej niz ten sam hotel brane z thomas cook
    • dorcian Re: Last minute 07.07.13, 19:43
      Travelsupermarket pokaze ci oferty roznych operatorow, takze tych internetowych. My glownie "uzywamy" travelrepublic.
    • izabelski Re: Last minute 07.07.13, 19:46
      jaki masz budzet i dokad bys chciala pojechac? jakie macie minimalne wymagania?
      UK czy zagranica?
    • karolina_zet Re: Last minute 07.07.13, 19:53
      korzystalismy dwa razy z lastminute.com bez zastrzezen
    • alki_80 Re: Last minute 07.07.13, 22:45
      Ostatnio korzystałam z onthebeach.co.uk bo mają dzieci do 11 lat za darmo. Przy mojej trójce to spora oszczędność ;) ta sama oferta u thomascook była prawie 1000 f droższa :/
      • gosia7813 Re: Last minute 07.07.13, 23:18
        Tak jak dziewczyny pisza szukaj na onthebeach bo tam za dzieci do 11 lat nie placisz za hotel, albo na travelrepublic, sama tydzien temu kupowalam tam wakacje.
        • clonek13 Re: Last minute 08.07.13, 22:26
          Bardzo Wam dziekuje dziewczyny, wszystkie strony zaraz sprawdze,
          od siebie dodam bo sobie przypomnialam zefirma Monarch ma tanie loty *wakacje tez maja w ofercie ,ale nie korzystalam ) ,kierunek glownie Cypr i Grecja,slynni sa najbardziej z tego .
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka