Dodaj do ulubionych

Nectar points vouchers - Legoland, Alton Towers et

30.07.13, 18:54
Czy ktos moglby mnie oswiecic odnosnie tego jak dzialaja vouchery za Nectar points przy zakupie biletow na wybrane atrakcje. Wiem ze nie dzialaja na bilety kupowane online tylko na te kupowane w dniu korzystania z atrakcji. Jest jednak jeszcze to : one voucher per person per transaction. Co dzieje sie jesli mam 3 vouchery i chce kupic bilet dla siebie i dwojki dzieci powiedzmy do Chessington ? Kazda transkacja osobno? I jesli tak to czy sprzedadza mi bilety osobno dla dzieci ( 4 i 5 lat ) i dla mnie ? Jak to dziala? Chcilabym uniknac przykrych i kosztownych niespodzianek w dniu naszej wyprawy ...
Obserwuj wątek
    • agg3 Re: Nectar points vouchers - Legoland, Alton Towe 31.07.13, 11:17
      tez chcialabym wiedzic. rowniez jak z tymi z Tesco. zalozmy, ze chcialabym do legolandu pojechac I co dalej?
      • paola_k2 Re: Nectar points vouchers - Legoland, Alton Towe 31.07.13, 16:29
        Tesco punkty wymienia się bardzo łatwo, wszystko online. Na pocztę wysyłają voucher do wydrukowania. W ten sposób byliśmy w legolandzie. Polecam.

https://www.suwaczki.com/tickers/zem3cwa15whpx979.png
        https://www.suwaczki.com/tickers/1usa3e5eq5f3hfua.png
    • carmelaxxx Re: Nectar points vouchers - Legoland, Alton Towe 31.07.13, 13:42
      wszystko jest napisane na stronie nectar
      • vin Re: Nectar points vouchers - Legoland, Alton Towe 01.08.13, 10:58
        moze i jest napisane ale ja dalej nie wiem czy sprzedaja osobne bilety dla dzieci tak abym mogla sorzystac z voucherow. Jesli kupujesz on- line to o ile wiem nie ma mozliwosci zeby kupic osobny bilet dla dziecka . Zawsze musi byc tez bilet dla opiekuna. Moze panikuje ale chacilabym uniknac przykrych niespodzianek
    • vin Re: Nectar points vouchers - Legoland, Alton Towe 02.08.13, 12:01
      Nie wiem czy moje pytanie zostalo zrozumiane. Takze jeszcze raz: czy wybierajac sie do Chessington ( 3 doroslych i dwoje dzieci ) mozna skorzystac z 5 voucherow i dokonac 5 osobnych zakupow biletow w kasie ? Chessington nie udziela zadnych informacji odn korzystania z voucherow . zwariowac mozna. Czy ktos korzystal z tego i moze mu powiedziec jak to dzialalo ( czy wszyscy mogli korzystac z vouchera?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka