Dodaj do ulubionych

Nosidlo ergo-NUBIGO i chusta elastyczna do sprzeda

23.11.13, 22:10
Moje dziecie wyroslo juz na dobre,wiec chcialabym sprzedac:
- nosidlo ergonomiczne NUBIGO-nubik.pl/mojemt.php?od=0&kategoria=2&kolor=-1
Tyle,ze mojego nie ma na stronie,ale zainteresowanym wysle fotki na priva. Ogolnie kolor szary z czarnym smokiem. Klamra w pasie i szelki. Ladnie nosi i ze starszym duzo uzywalam, z mlodszym mniej,ale to ze wzgledu na jego chorobe. Bardzo je lubie i bedzie mi smutno,ale taka kolej rzeczy...
- chusta elastyk pentelki. Fajna dla noworodka, mila, nie za gruba,ale dobrze nosi. Tania :) Prawie nie uzywana-kupilam dla mlodszego,ale darl sie strasznie-dopiero duzo pozniej sie dowiedzialam dlaczego... Stan idealny.

Obie chusty mam w UK,wiec wysle Royal Mail.
Jak ktos zainteresowany prosze na priva.
Obserwuj wątek
    • illegal.alien Re: Nosidlo ergo-NUBIGO i chusta elastyczna do sp 24.11.13, 00:21
      Prześlij fotki na maila gazetowego jak mozesz :)
    • mamurzyca Re: Nosidlo ergo-NUBIGO i chusta elastyczna do sp 25.11.13, 08:21
      Ooo chuste chetnie, jeszcze jest aktualne?
      • yadrall Re: Nosidlo ergo-NUBIGO i chusta elastyczna do sp 25.11.13, 12:09
        w sumie nie wiem co chce obejrzec pierwsza kolezanka,wiec nie wiem czy aktualne...

Wysle fotki na priva i sie zastanowcie.
        • illegal.alien Re: Nosidlo ergo-NUBIGO i chusta elastyczna do sp 25.11.13, 12:17
          Pierwsza kolezanka chetnie obejrzy pierwsze i drugie :)
          Jezeli chodzi o nosidlo, to jeszcze poprosze o wymiary.
        • mamurzyca Re: Nosidlo ergo-NUBIGO i chusta elastyczna do sp 25.11.13, 14:55
          priv, poszedl, daj znac :)
    • cranberry111 Re: Nosidlo ergo-NUBIGO i chusta elastyczna do sp 31.03.14, 01:16
      czy jest jeszcze dostepne nosidlo?
      • yadrall Re: Nosidlo ergo-NUBIGO i chusta elastyczna do sp 31.03.14, 12:13
        Tak-nosidlo jeszcze lezy u mnie w szafie. Jezeli jestes zainteresowana to napisz na maila-yadrall@gazeta.pl
        Zrobie zdiecia i wysle. Ew. jak masz jeszcze jakies pytania to tez na maila poprosze.
        • cranberry111 Re: Nosidlo ergo-NUBIGO i chusta elastyczna do sp 31.03.14, 17:46
          wyslalam zapytanko na email :)
          • yadrall Re: Nosidlo ergo-NUBIGO i chusta elastyczna do sp 31.03.14, 18:01
            Odpowiem kochana,ale w tej chwili jestem sama z dwojka malych dzieci w domu i mam pewne utrudnienia w funkcjonowaniu. Postaram sie najpozniej jutro do wieczora dac wyczerpujace informacje. Moze byc?
            • cranberry111 Re: Nosidlo ergo-NUBIGO i chusta elastyczna do sp 31.03.14, 18:09
              spokojnie , poczekam :) myslalam ze email nie doszedl ;)
    • bialasek75 Chusta elastyczna Moby Wrap 31.03.14, 12:03
      Ja mam taka do sprzedania jakby kto chetny: www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Moby-Wrap-Official-Moby-Retailer-Front-Hip-Carrier-BN-/151194135458?pt=UK_Baby_Carriers&var=&hash=item2333df6ba2#ht_621wt_905
      Kolor niebieski.
      • mrs.t Re: Chusta elastyczna Moby Wrap 31.03.14, 12:29
        Yadrall
        a pentelka poszla?

BIalasek ile chcesz za moby? Duzo uzywana?

probuje wyposazyc Sling Library lokalna ktroa pomaam prowadzic , celem promowania zdrowego noszenia dzieci :/
        • yadrall Re: Chusta elastyczna Moby Wrap 31.03.14, 12:43
          Pentelka juz dawno u nowej wascicielki :)
          Ale w PL mam jeszcze druga chuste elastyczna no-name w kolorze ciemno-granatowym. Jezeli dobrze pamietam to miala ona malutka (wielkosci glowki od zapalki) plamke,ale w tych zwojach materialu to ona ginela w tlumie :) W koncu czerwca moge przywiezc i Ci podeslac za koszty przesylki.
          • bialasek75 Mrs.t 31.03.14, 23:33
            Chusta w bardzo dobrym stanie. Nie widać śladów użytkowania.
            http://i9.photobucket.com/albums/a74/biala2004/baby/chusta1.jpg
            Wezmę za nią 10 plus za Royal Mail i dorzucę takiego poucha od Pentelki gratis:
            http://i9.photobucket.com/albums/a74/biala2004/baby/IMG_1428.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka