melikoto
02.08.14, 12:55
Pierwszy raz otwarlam case i nie wiem co dalej zrobic.
Sytuacja taka ze kupowałam z oficjalnej strony producenta części do wózka, dokładnie adaptory do fotelika samochodowego I dostałam cos kompletnie innego niż jest na zdjęciu.
Napisałam przez ebay ze chyba sie pomylili. Dostałam odpowiedz nie przez ebay tylko na mojego maila ze produkt jest taki jak w opisie tylko zdjecie jest innej części i oni sie tu pomylili.
Odpisałem ze nie wiem jaka dokładna nazwę ma dany element, pokazano mi jakwyglada cos co mam kupic, znalazłam u nich, kupiłam u nich a dostałam cos innego
W odpowiedzi mi napisano ze żebym sobie używała co sobie kupiłam.
Wiec otworzyłam case na ebayu. Napisałam jeszcze raz wiadomość przez ebay ze otrzymalam produkt inny niż był przedstawiony na zdjęciu i ze wprowadzają w błąd, Ze rozumiem ze zdjecia nigdy nie oddadzą rzeczywistości ale to jest kompletnie cos innego.
Dostałam tylkoodpowiedz przez ebay ze oni sie ze mna skontaktują
I pozniej maila na moja pocztę , żebym zamknęła juZ case, ze oni mi wyślą częściowy refund a teraz nie mogą bo jest case otwarta.
I co teraz powinnam zrobic?
Zamknąć case?
Czy próbować dalej gadac przez ebay z nimi. I czy rzeczywiscie przy otwartym case nie mogą mi zwrócić pieniędzy? Jakos nie moge doczytać co sie dzieje po otwarciu case.