dorcian 14.09.14, 19:09 Gdzie znajde cennik tych twoich ceramicznych cudeniek? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onmytoes Re: Onmytoes 14.09.14, 23:15 dorcian napisała: > Gdzie znajde cennik tych twoich ceramicznych cudeniek? Hej dorcian, Cennika jako takiego nie mam bo rzeczy są pojedyncze i rożnie z dostepnoscia. Ostatnie 3 miesiące przygotowuje się do dwóch wystaw wiec mam sporo rzeczy których jeszcze nie miałam czasu porządnie sfotografować i umieścić na stronie. Jeśli interesuje Cię coś konkretnego to chętnie podam cenę i dostępność. Chciałam Ci wysłać wiadomość ale nie masz aktywowanego profilu. Napisz na gazetowego jeśli możesz ;) Odpowiedz Link
dorcian Re: Onmytoes 14.09.14, 23:43 Wyslalam na gazetowy, daj znac czy doszlo. Dzieki. Odpowiedz Link
ilonka45 Re: Onmytoes 15.09.14, 14:54 "Ostatnie 3 miesiące przygotowuje się do dwóch wystaw" Zaproszenia juz w druku? :) Odpowiedz Link
onmytoes Re: Onmytoes 16.09.14, 11:21 ilonka45 napisała: > "Ostatnie 3 miesiące przygotowuje się do dwóch wystaw" > Zaproszenia juz w druku? :) Na show z Kirstie Allsopp marketing mam zapewniony, drugie to współpraca z nową galerią więc oni też zajmą się promocją. A tak naprawdę to nie wyrabiam z robieniem, a co dopiero z zaproszeniami! Poza tym w ostatnich tygodniach zrobiłam ręcznie 50 zaproszeń na ślub więc mnie nie ciągnie :P Odpowiedz Link
ilonka45 Re: Onmytoes 16.09.14, 14:24 :) Wiesz, ze zartuje :) Najwazniejsze, ze sie nie wyrabiasz z robieniem :) Daj znac gdzie i kiedy jak juz wszystko bedize ustalone. Odpowiedz Link