14.10.14, 19:47
Zastanawiam sie czy kupic moim dzieciom, te tory z robalami wygladaja fajnie i same robale na pilota chyba tez mi sie podobaja, ryby w akwarium, nie znam jednak nikogo kto ma i moglby powiedziec jak to sie sprawdza czy dzieci lubia sie tym bawic czy szybko traca zainteresowanie co lepiej kupic?
Macie?
Pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • espionka Re: hexbug 14.10.14, 21:27
      do tych robali dzieci moga tworzyc wlasne labirynty i tunele z klockow Lego
      • wiwi1 Re: hexbug 14.10.14, 21:43
        Macie to espionka, sprawdza sie u Was? A te klocki moga byc duplo czy musza byc te male lego? Chyba im kupie, bo wyglada fajnie. Chociaz ja nie mam zaufania do swojego gustu, bo ta zabawka mi sie spodobala:
        www.youtube.com/watch?v=HT05iT_LrQ0
        Nie na tyle zeby kupic, ale idea zabawki interaktywnej tak bardzo zaawansowanej, zeby toto mialo chociaz przyjemniejszy wyglad;)
        • espionka Re: hexbug 15.10.14, 19:23
          nie mam robakow :) u nas glownie knex, lego itp.
          • wiwi1 Re: hexbug 16.10.14, 11:52
            Espionka nie mialam pojecia o klockach knex. Przeszukalam internet i znalazlam swietne zestawy, moje uwielbiaja duplo (malych lego jeszcze nie kupowalam), ale te knex wygladaja swietnie. Powiedz mi prosze gdzie je kupujesz, ja na necie znalazlam jakies pojedyncze zestawy, ale na tej stronie znalazlam najwikeszy wybor:
            www.tts-group.co.uk/shops/tts/Range/Search?search=K%27nex
            Ale to zdaje sie do szkol, nie wiem czy moge kupic jako osoba prywatna. Gdzie jeszcze mozna dostac takie duze fajne zestawy?
            • szczepka75 knex 16.10.14, 13:06
              wiwi ja kupowalam klocki knex w smyhts i toys r us .
              i kup raczej te dla mlodzych dzici bo one sa duze i latwo sie lacza .
              te dla starszych sa maluskie i to juz wyzsza szkola .
              • espionka Re: knex 16.10.14, 18:15
                mlodszy odziedziczyl po starszym. Widzialam je w sklepach zabawkowych, teraz knex mozna laczyc z lego (6 lat temu nie bylo to mozliwe) i to jest jeszcze wieksza frajda. Dla 5 - latka mozesz sprobowac z lekko powazniejszym zestawem ale niekoniecznie zaskoczy. Te zestawy dla maluchow dobre sa na poczatek. A meccano znasz?
    • ingaki Re: hexbug 14.10.14, 22:09
      Mamy te tunele chlopaki się super bawią I wyścigi urządzają ;)
      • plain-vanilla Re: hexbug 15.10.14, 11:29
        A jak dlugo baterie wytrzymuja?
        • ingaki Re: hexbug 15.10.14, 15:58
          My mamy dopiero od 3 tygodni I jeszcze działają ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka