23.10.14, 18:47
Wybiera sie ktos na ten film? A moze juz go widzialyscie? Slyszalam ze warto obejrzec. Jako ze od jutra w kinach to dumam nad tym komu dziecko sprzedac :)
Obserwuj wątek
    • yadrall Re: Bogowie 23.10.14, 19:08
      Ja ide we wtorek-jade do PL na half term,wiec sie wybiore do kina. Ide z mama,a dzieci zostawie z mezem :)
      • lianis Re: Bogowie 23.10.14, 19:13
        No ja do Pl sie nie wybieram, wiec pozostaje mi lokalne kino i jakis babysitting, bo mama daleko :(
        • yadrall Re: Bogowie 23.10.14, 19:15
          A jakies kina w UK beda to wyswietlac? Bo wlasnie sprawdzilam lokalne kino i nie widze tego filmu.
          • turmalinka Re: Bogowie 23.10.14, 19:24
            nie wiem jak w innych ale u nas cineworld wystawia polskie filmy
          • lianis Re: Bogowie 23.10.14, 19:39
            Cineworld
            • gosia7813 Re: Bogowie 23.10.14, 21:18
              Ja sie wybieram, akurat w tym kinie kolo mnie graja, wiec bedzo sie ciesze.
              • ssabaudia Re: Bogowie 23.10.14, 23:00
                Jadę, jadę jadę w poniedziałek jadę!!!
                Podstępnie wrobiłam mężów dwóch koleżanek w opiekę nad dziećmi, mój Małż ma prawie wolny wieczór i jadę!!!!
                • moccabristol Re: Bogowie 23.10.14, 23:57
                  Ja widziałam. Dla mnie rewelacja. Wcześniej przeczytałam "Religa. Biografia najsłynniejszego polskiego kardiochirurga" Judyta Watoła, Dariusz Kortko
                • mrs.t Re: Bogowie 24.10.14, 09:55
                  www.theguardian.com/film/2014/oct/23/bogowie-review-poland-heart-surgery
    • asica74 Re: Bogowie 24.10.14, 00:08
      wybieram sie:)
      • robak.rawback Re: Bogowie 24.10.14, 21:55
        hmm czy to mozliwe? czyzby polski flm? i nie o stoczniowcach, solidarnosci albo papiezu?
        • turmalinka Re: Bogowie 25.10.14, 06:51
          musze ci powiedziec, ze ostatnio polskie filmy mnie zaskoczyly, Sep chociazby... i jeszcze cos dobrego ogladalam, tylko za chiny ludowe przypomniec sobie nie moge co...
          • lucasa Re: Bogowie 25.10.14, 22:30
            Turmalinka to przy okazji powiedz mi dlaczego on popelnil samobojstwo. Film mi sie podobal, ale tego nie zalapalam...
        • illegal.alien Re: Bogowie 25.10.14, 09:13
          Dawno nie oglądałas polskich filmów, jezeli uważasz, ze sa tylko o solidarnosci, stoczniowcach lub papieżu.
          • robak.rawback Re: Bogowie 26.10.14, 12:32
            no jakos mi sie nie udalo nic obejrzec - za kazdym razem jak jestem w polsce to AKURAT leci potop, ktoras czesc kogel-mogel albo jakies powtorki telenoweli of sorts, ewenualnie amerykanskie hity z wczesnych lat 90.

a to co widze na roznych stronach z filmami online tez mnie nie nastraja dobrze - co to z ostatnich lat bylo co zauwazylam - jack strong, kamienie na szaniec... a jeszcze inna kategoria filmw polskich jakie widzialam - to o przkelinajacych rozwydrzonych nastolatkach - wiec tez do mnie nie przemawia.

i tez unikam udziwnionych filmow a la kino europejskie - ostatnio obejrzalam jakis francuski film 'bird people' co za okropna nuda. wiec nie chce sie znowu nadziac na jakis 'oryginalny' projekt.

illegal.alien napisała:

> Dawno nie oglądałas polskich filmów, jezeli uważasz, ze sa tylko o solidarnosci
            > , stoczniowcach lub papieżu.
            • illegal.alien Re: Bogowie 26.10.14, 17:38
              A ja za każdym razem jak jestem u rodziców (a jestem srednio 3-4 razy w roku) to mam zawsze co najmniej kilka filmów do obejrzenia.
              • robak.rawback Re: Bogowie 26.10.14, 17:51
                spodziewalam sie, ze zasugerujesz jakis ciekawy tytul ?... a tu takie kleine enttauschung

illegal.alien napisała:

> A ja za każdym razem jak jestem u rodziców (a jestem srednio 3-4 razy w roku) t
                > o mam zawsze co najmniej kilka filmów do obejrzenia.
                • illegal.alien Re: Bogowie 26.10.14, 20:40
                  O rany. W tym roku to na pewno bede ogladac Bogów, Kamienie na szaniec, miasto 44, powstanie warszawskie, z zeszłych lat Ki, jesteś bogiem, układ zamknięty, płynące wieżowce, papusza, moj rower, bejbi blues, sala samobojcow, wymyk - to tak z ostatnich kilku lat, z pamięci i zgodnie z Twoim filtrem czyli bez solidarności i papieża, bo dorzuciłabym jeszcze kilka.
    • lucasa Re: Bogowie 25.10.14, 22:32
      Lianis, a pod jakim tytulem jest wyswietlany?
      • under.fire Re: Bogowie 25.10.14, 23:39
        www.cineworld.co.uk/mobile/whatson/bogowie-polish
        • under.fire Re: Bogowie 25.10.14, 23:40
          Bogowie, tak samo jak w Polsce
          Sorki, za szybko mi się wysłało
          • lucasa Re: Bogowie 26.10.14, 00:35
            dzieki,
            • zuzanka77 Re: Bogowie 26.10.14, 09:40
              W cineworld jest pod tytulem'Gods'
              • abri Re: Bogowie 27.10.14, 21:15
                niestety w Cineworld w Cheltenham go nie grają :(
                • ssabaudia Re: Bogowie 28.10.14, 01:19
                  byłam, zobaczyłam, wróciłam.
                  Polecam, dobry film...
    • effie1980 Re: Bogowie 28.10.14, 16:33
      No prosze, moze sie skusze, jak beda grac gdzies niedaleko, bo na razie slyszalam same negatywne opinie, jaki film jest nudny.
      • paola_k2 Re: Bogowie 28.10.14, 20:51
        Film dobry, wart obejrzenia.
        Nie jest to tzw. kino komercyjne z efektami specjalnymi. Pokazuje czlowieka z pasja, ktoremu przyszlo zyc w polskich warunkach. Podziewiam Relige za determinacje i pasje wlasnie. Byl pionierem w Polsce.
        Film dobrze oddaje tamte czasy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka