lianis 23.10.14, 18:47 Wybiera sie ktos na ten film? A moze juz go widzialyscie? Slyszalam ze warto obejrzec. Jako ze od jutra w kinach to dumam nad tym komu dziecko sprzedac :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yadrall Re: Bogowie 23.10.14, 19:08 Ja ide we wtorek-jade do PL na half term,wiec sie wybiore do kina. Ide z mama,a dzieci zostawie z mezem :) Odpowiedz Link
lianis Re: Bogowie 23.10.14, 19:13 No ja do Pl sie nie wybieram, wiec pozostaje mi lokalne kino i jakis babysitting, bo mama daleko :( Odpowiedz Link
yadrall Re: Bogowie 23.10.14, 19:15 A jakies kina w UK beda to wyswietlac? Bo wlasnie sprawdzilam lokalne kino i nie widze tego filmu. Odpowiedz Link
turmalinka Re: Bogowie 23.10.14, 19:24 nie wiem jak w innych ale u nas cineworld wystawia polskie filmy Odpowiedz Link
gosia7813 Re: Bogowie 23.10.14, 21:18 Ja sie wybieram, akurat w tym kinie kolo mnie graja, wiec bedzo sie ciesze. Odpowiedz Link
ssabaudia Re: Bogowie 23.10.14, 23:00 Jadę, jadę jadę w poniedziałek jadę!!! Podstępnie wrobiłam mężów dwóch koleżanek w opiekę nad dziećmi, mój Małż ma prawie wolny wieczór i jadę!!!! Odpowiedz Link
moccabristol Re: Bogowie 23.10.14, 23:57 Ja widziałam. Dla mnie rewelacja. Wcześniej przeczytałam "Religa. Biografia najsłynniejszego polskiego kardiochirurga" Judyta Watoła, Dariusz Kortko Odpowiedz Link
mrs.t Re: Bogowie 24.10.14, 09:55 www.theguardian.com/film/2014/oct/23/bogowie-review-poland-heart-surgery Odpowiedz Link
robak.rawback Re: Bogowie 24.10.14, 21:55 hmm czy to mozliwe? czyzby polski flm? i nie o stoczniowcach, solidarnosci albo papiezu? Odpowiedz Link
turmalinka Re: Bogowie 25.10.14, 06:51 musze ci powiedziec, ze ostatnio polskie filmy mnie zaskoczyly, Sep chociazby... i jeszcze cos dobrego ogladalam, tylko za chiny ludowe przypomniec sobie nie moge co... Odpowiedz Link
lucasa Re: Bogowie 25.10.14, 22:30 Turmalinka to przy okazji powiedz mi dlaczego on popelnil samobojstwo. Film mi sie podobal, ale tego nie zalapalam... Odpowiedz Link
illegal.alien Re: Bogowie 25.10.14, 09:13 Dawno nie oglądałas polskich filmów, jezeli uważasz, ze sa tylko o solidarnosci, stoczniowcach lub papieżu. Odpowiedz Link
robak.rawback Re: Bogowie 26.10.14, 12:32 no jakos mi sie nie udalo nic obejrzec - za kazdym razem jak jestem w polsce to AKURAT leci potop, ktoras czesc kogel-mogel albo jakies powtorki telenoweli of sorts, ewenualnie amerykanskie hity z wczesnych lat 90. a to co widze na roznych stronach z filmami online tez mnie nie nastraja dobrze - co to z ostatnich lat bylo co zauwazylam - jack strong, kamienie na szaniec... a jeszcze inna kategoria filmw polskich jakie widzialam - to o przkelinajacych rozwydrzonych nastolatkach - wiec tez do mnie nie przemawia. i tez unikam udziwnionych filmow a la kino europejskie - ostatnio obejrzalam jakis francuski film 'bird people' co za okropna nuda. wiec nie chce sie znowu nadziac na jakis 'oryginalny' projekt. illegal.alien napisała: > Dawno nie oglądałas polskich filmów, jezeli uważasz, ze sa tylko o solidarnosci > , stoczniowcach lub papieżu. Odpowiedz Link
illegal.alien Re: Bogowie 26.10.14, 17:38 A ja za każdym razem jak jestem u rodziców (a jestem srednio 3-4 razy w roku) to mam zawsze co najmniej kilka filmów do obejrzenia. Odpowiedz Link
robak.rawback Re: Bogowie 26.10.14, 17:51 spodziewalam sie, ze zasugerujesz jakis ciekawy tytul ?... a tu takie kleine enttauschung illegal.alien napisała: > A ja za każdym razem jak jestem u rodziców (a jestem srednio 3-4 razy w roku) t > o mam zawsze co najmniej kilka filmów do obejrzenia. Odpowiedz Link
illegal.alien Re: Bogowie 26.10.14, 20:40 O rany. W tym roku to na pewno bede ogladac Bogów, Kamienie na szaniec, miasto 44, powstanie warszawskie, z zeszłych lat Ki, jesteś bogiem, układ zamknięty, płynące wieżowce, papusza, moj rower, bejbi blues, sala samobojcow, wymyk - to tak z ostatnich kilku lat, z pamięci i zgodnie z Twoim filtrem czyli bez solidarności i papieża, bo dorzuciłabym jeszcze kilka. Odpowiedz Link
under.fire Re: Bogowie 25.10.14, 23:39 www.cineworld.co.uk/mobile/whatson/bogowie-polish Odpowiedz Link
under.fire Re: Bogowie 25.10.14, 23:40 Bogowie, tak samo jak w Polsce Sorki, za szybko mi się wysłało Odpowiedz Link
ssabaudia Re: Bogowie 28.10.14, 01:19 byłam, zobaczyłam, wróciłam. Polecam, dobry film... Odpowiedz Link
effie1980 Re: Bogowie 28.10.14, 16:33 No prosze, moze sie skusze, jak beda grac gdzies niedaleko, bo na razie slyszalam same negatywne opinie, jaki film jest nudny. Odpowiedz Link
paola_k2 Re: Bogowie 28.10.14, 20:51 Film dobry, wart obejrzenia. Nie jest to tzw. kino komercyjne z efektami specjalnymi. Pokazuje czlowieka z pasja, ktoremu przyszlo zyc w polskich warunkach. Podziewiam Relige za determinacje i pasje wlasnie. Byl pionierem w Polsce. Film dobrze oddaje tamte czasy. Odpowiedz Link