murasaki33 15.11.14, 22:47 Polecicie sprawdzone, dobre miejsce z jedzeniem w tejze okolicy? Na lunch\obiad dla rodziny z dziecmi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-vil Re: Stonehenge 16.11.14, 07:33 z tym to ciężko, bo w około raczej nic nie ma.. może w okolicznych wioskach jakiś pub? Szukaj tutaj - po recenzjach ;) www.tripadvisor.co.uk/RestaurantsNear-g528762-d188527-Stonehenge-Amesbury_Wiltshire_England.html Odpowiedz Link
kalpa Re: Stonehenge 16.11.14, 11:28 Hejko :) Byłam pod koniec sierpnia i.. drogo jak cholera, wiec lepiej mieć ze sobą wszystko, czego dzieciom trzeba, bo na miejscu jest kantyna i głupi soczek to koszt. Miałam szczęście, że było wtedy bardzo ciepło, więc zrobilam dzieciakom piknik na trawce a w kantynie kupiłam tylko kawe dla siebie. Okolicy nie znam, ale , ze jest to wszystko "daleko od szosy" to nie mam pojecia czy w okolicy najbliższej cokolwiek jest .. Nie sadze, żebym Ci pomogła, ale naprawde, polecam mieć extrasy własne ;) Odpowiedz Link
murasaki33 Re: Stonehenge 18.11.14, 15:14 Ktos cos jeszcze? Bardziej mi chodzi o jakis sprawdzony pub przy drodze, bo to, ze na miejscu jest drogo, to sie latwo domyslec;) Pikniku w listopadzie raczej nie zrobimy:))) Odpowiedz Link
espionka Re: Stonehenge 18.11.14, 15:21 w Avebury kolo kamoli wzniesionych 2500 p.n.e. :) rownie ciekawych co Stonehenge. Nie pamietam nazwy pubu ale nie sposob go nie zauwazyc Odpowiedz Link
espionka Re: Stonehenge 18.11.14, 15:26 www.oldenglishinns.co.uk/our-locations/the-red-lion-avebury nie jest to bardzo blisko Stonehenge ale miejsce na pewno warte zobaczenia Odpowiedz Link
murasaki33 Re: Stonehenge 18.11.14, 21:17 Dzieki za info, ogolnie wszelakie kamienne kregi sa na topie z racji szkolnego tematu w tym semestrze. Odpowiedz Link
espionka Re: Stonehenge 19.11.14, 12:05 Kamienny krag w Avebury jest wiekszy i starszy niz Stonehenge ale mniej slawny z racji tego, ze jest gorzej zachowany. Polecam :) Odpowiedz Link