30.08.16, 15:10
Czy ktos sie odprawial on-line z Norwegian? Z tego co wyczytalam to mozna dopiero 2h przed I albo trzeba miec apps, albo na lotnisku wydrukowac, nie ma opcji, zeby wydrukowac wczesniej... Proszono tez o dane z paszportu, trzeba to podac nie pozniej niz 72h, cos jescze powinnam wiedziec? Z gory dziekuje za porady
Obserwuj wątek
    • saphira Re: Norwegian 30.08.16, 15:46
      Odprawa online od 24 h przed odlotem, dane z paszportu zawsze sie podaje, niezaleznie jaka linia lecisz, ja te dane wprowadzilam kilka m-cy przed odlotem. na 100 % drukowalam boarding pass w domu bo nie bylam pewna, czy zdaze na lotnisku (mialam tylko podreczny bagaz), ale juz w Polsce nie mialam drukarki i tylko sie odprawilam online. Myslalam, ze bilety wydrukuje na warszawskim lotnisku, okazalo sie, ze akurat tych linii nie mozna i bilety wydrukowala mi kobieta przy punkcie odprawy.
      • ilonka45 Re: Norwegian 30.08.16, 17:21
        Dziekuje
        Wiem, ze dane z paszportu sie podaje, tylko tutaj podalam I nadal nie moge wydrukowac, czy tu chodzi o to, ze tylko 24h przed? wczesniej sie nie da? lece Ryanairem do Oslo a potem wracam Norwegian z Bergen. Ryanerem sie odprawilam I mam wydrukowany bilet a Norwegian sie nie dalo wydrukowac :) Sprobuje w Norwegii w Bergen wydrukowac, jak nie da rady to a lotnisku, tak? Dziekuje za odpowiedz.
        • aniaheasley Re: Norwegian 30.08.16, 18:17
          Lecialam Norwegian z Gatwick miesiac temu i drukowalam wieczorem przed odlotem, czyli mniej niz 24h.
          • ilonka45 Re: Norwegian 31.08.16, 09:08
            Niejasno napisalam, czyli od 24h przed odlotem a nie jak w Ryanair tydzien przed. Dziekuje za wpisy.
            • saphira Re: Norwegian 31.08.16, 17:43
              Tak, od 24 h przed odlotem, nie wczesniej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka