kaprys-77 14.11.17, 19:52 Co sądzicie o witaminach w postaci żelków dla dzieci z Holland & Barrett? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yuka12 Re: Witaminy 14.11.17, 23:55 A co jest w tych zelkach oprocz witamin? Powiedzialabym, ze to jest najwazniejsze :). Odpowiedz Link
kaprys-77 Re: Witaminy 15.11.17, 10:24 Nie wiem :( Widziałam je w sklepie, ale nie sprawdziłam składu. Tak mi się przypomniało o tych żelkach. Odpowiedz Link
vereena Re: Witaminy 20.11.17, 08:48 Ingredients: (Pectin), Vitamin C (as Ascorbic acid), Acidity regulators: (Citric acid ,Sodium citrate), Flavouring, Vegetable oil, Vitamin E (as d-alpha tocopheryl acetate), Niacin (as Nicotinamide), Colour: Red radish powder, Pantothenic acid (as Calcium pantothenate), Vitamin A (as Retinyl acetate), Vitamin B6 (as Pyridoxine hydrochloride), Vitamin D (as Cholecalciferol), Vitamin B12 (as Cyanocobalamin). www.hollandandbarrett.com/shop/product/jelly-bears-multivitamins-fruit-bear-60-chewables-60031514 Odpowiedz Link
moniasojka Re: Witaminy 11.01.18, 12:44 Żelki są dobrym sposobem na "przemycenie" dzieciakom czegoś zdrowszego, ale ja akurat wole robić je sama. Mamy w domu nawet maszynę do żelków Camry CR 4468, może będzie ktoś zainteresowany, bo u nas sprawdza się bardzo dobrze :) Łatwa w użyciu, a chociaż składu jestem pewna. Odpowiedz Link