Dodaj do ulubionych

Dobry chleb tostowy

08.09.18, 01:10
Znacie taki? Chodzi mi o dobry skład. Nie jadamy takiego ale ostatnio córka u znajomych miala okazje go jesc i bardzo jej podpasowal taki miekki chleb na jej ruszające się mleczaki i te ktore juz wypadly a nowych jeszcze brak ;) To byl taki brazowy thick wholemeal bodajże z Lidla tylko ten skład strasznie długi i nieciekawy...
Albo tortille o dobrym skladzie? Lub cos co moze zabrac do lunch boxa jako substytut chleba i jest miekkie, zeby szybko zjesc na przerwie
Obserwuj wątek
    • cherrie Re: Dobry chleb tostowy 08.09.18, 09:08
      Jak chcesz dobry sklad, to musisz kupic bread maker i sama piec;-)
      Polecam, jesli masz czas i ochote. Rozne smaczne chlebki mozna upiec, choc te niestety szybko czerstwieja. Najlepiej upiec, pokroic i zamrozic.
      • under.fire Re: Dobry chleb tostowy 08.09.18, 11:10
        Piekłam piekłam jeszcze do niedawna (i to bez bread makera ;) ) ale obecnie nie mam na to czasu. Za duzo zabawy a wlasnie szybko czerstwieja
        • wiwi1 Re: Dobry chleb tostowy 08.09.18, 14:02
          Jam chess cos miekkiego co s ie nadaje do lunch box to np nalesniki a roznym nadzienie m. Dobry chle b
          kupuje a Gails bakery, przez ocado albo waitrose ale to chyba londyn i okolice . Spreads tea overage Abel and Cole.
          Pozdrawiam☺
          • wiwi1 Re: Dobry chleb tostowy 08.09.18, 14:05
            Laptop w naprawie a w tablecie slownik wariuje . Sprawdz chleby w ofercie Abel and Cole

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka