Dodaj do ulubionych

Onet- Player

08.02.21, 22:47
Czy ktoś z Was ogląda onet player?
Mam ochotę na jakies polskie komedie i oczywiście listy do M 4 ale nie do końca ufam, że faktycznie zadziała w UK - wykupić dostęp to nie problem, ale tyle razy już na różnych stronkach pojawiała sięinfo: "materiał nie dostepny w Twoim kraju", że się waham.

Macie jakies doświadczenia?
Obserwuj wątek
    • leyla76 Re: Onet- Player 09.02.21, 08:46
      Zainstaluj i sprobuj czy będzie działał. Ja mam na smartfonie i jako, ze jestem w Szwajcarii to przez vpn odtwarzam. Można sygnał na tv przesłać np przez Apple box , chromecast czy tez laptop przez hdmi.
      • ta_ruda Re: Onet- Player 09.02.21, 15:34
        a jak sie uzywa tego VPN? cos trzeba sciagnac?

leyla76 napisała:

> Zainstaluj i sprobuj czy będzie działał. Ja mam na smartfonie i jako, ze jestem
        > w Szwajcarii to przez vpn odtwarzam. Można sygnał na tv przesłać np przez Appl
        > e box , chromecast czy tez laptop przez hdmi.
        • leyla76 Re: Onet- Player 09.02.21, 15:45
          Musisz poszukać na google, są jakieś darmowe , chociaż nie wiem czy dobrze dzialaja. Te działające są zazwyczaj płatne. Expres vpn, nord vpn, unlocator itd.
          Unlocator mozesz przez tydzień wypróbować za darmo.ściągasz apke na telefon, włączasz lokalizacje na Polskę i oglądasz.
          Ja używam Windscribe płatny, ale jest tez wersja darmowa , ale wtedy limit do 2gb
    • niyaa Re: Onet- Player 09.02.21, 12:53
      Ja uzywalam player ale nie onet chyba tvn zeby obejrzec Chylke. Tam bylo 7dni probne. Dzialalo wszystko, a program dostepne za granica byly wyraznie pokazane bo to chyba pakiet International sie nazywalo. Zeby smialo plynnie I zabujczo to raczej nie ale obejrzec sie dalo.
      • alannda Re: Onet- Player 09.02.21, 15:04
        I jaka ta Chylka? Polecasz?

niyaa napisał(a):

> Ja uzywalam player ale nie onet chyba tvn zeby obejrzec Chylke. Tam bylo 7dni p
        > robne. Dzialalo wszystko, a program dostepne za granica byly wyraznie pokazane
        > bo to chyba pakiet International sie nazywalo. Zeby smialo plynnie I zabujczo t
        > o raczej nie ale obejrzec sie dalo.
        • leyla76 Re: Onet- Player 09.02.21, 15:45
          Chylka super, polecam
        • niyaa Re: Onet- Player 09.02.21, 17:30
          Chylka, bardzo dobra! Switnie napisana, zagrana, nie przewidujesz zakonczenia😂 zdecydowanie warto obejrzec
          • niyaa Re: Onet- Player 09.02.21, 17:37
            Z pl na netflixie jest "1983" tez godny obejrzenia
    • bisiek10 Re: Onet- Player 09.02.21, 14:33
      Ale player to player nie jest wyszczeg. chyba na onet,tvn czy inne.Z tego co wiem to generalnie player nalezy do TVN.
      • kalpa Re: Onet- Player 09.02.21, 19:03
        Ja chetnie zapłace za dostep tylko po prostunie byłam pewna czy to ma sens.
        Ale skoro u was działa to dziś się podłacze.
        dzieki za rady :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka