darma13 12.05.06, 12:17 Czy ktoras z Was byla moze w Woburn Safari Park lub Whipsnade Wild Animal Park? Ktory z nich byscie mi polecily, bo mam zamiar sie wybrac, a trudno mi sie zdecydowac, ktory lepszy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pati.zop78 Re: safari park 12.05.06, 21:04 ja bylam w Woburn Safari Park 2 lata temu mniej wiecej w tym samym okresie. super park. bardzo duzo ciekawych zwierzat i dodatkowych atrakcji (pokazy i karmienie zwierzat). jezioro, po ktorym mozna plywac lodka. mijsce na piknik. chetnie wybralabym sie jeszcze raz, ale teraz mamy za daleko. nie znam Whipsnade Wild Animal Park. w zeszlym roku bylismy w Knowsley Safari Park. ten z kolei to zupelna bieda. mniej egzotycznych zwierzat i tylko kilka pokazow. nie polecam nikomu. Odpowiedz Link
farpakon Re: safari park 13.05.06, 09:01 my bylismy w Whipsnade rok temu i bylismy bardzo zadowoleni. duzo miejsc na pikniki, park spory, w sumie wyprawa na caly dzien. jest tez duzy plac zabaw. calosc mozna zwiedzic na nogach, wjechac autem lub objechac kolejka. czy pokazy byly, nie wiem. ale polecam, my bylismy z 1.5 roczniakiem i ze znajomymi ze starszymi dziecmi. nikomu sie nie nudzilo. Odpowiedz Link