Dodaj do ulubionych

strona konsulatu - spotkanie w sprawie paszportu

24.02.07, 17:15
Chciałam umówić się na spotkanie w sprawie wydania paszportu dla dziecka.
Niestety nie mogę wyświetlić strony do zarezerwowania terminu, próbuje od
wczoraj i nic.
Spójrzcie na nią, czy tylko ja mam ten problem? Zależy mi na czasie.
www.londynkg.polemb.net/index.php?document=104&PHPSESSID=a645e9df8f69276ba5a3f2e5a0b51314
Obserwuj wątek
    • marcia113 Re: strona konsulatu - spotkanie w sprawie paszpo 24.02.07, 17:29
      mi tez nie wchodzi
      • ninab24 Re: strona konsulatu - spotkanie w sprawie paszpo 24.02.07, 17:45
        Czesc!My tez mielismy podobny problem najlepiej robic to poznym wieczorem lub
        bardzo wczesnie rano-ale musze was zmartwic my pierwszy wolny termin
        znalezlismy na poczatku czerwca a teraz pewnie juz i ten m-c jest zaklepany:
        (pozdrawiam
        • olesa07 Re: strona konsulatu - spotkanie w sprawie paszpo 24.02.07, 17:57
          A kiedy rezerwowaliście ten termin? Trochę mnie przestraszyłaś.
          • ninab24 do olesa07 25.02.07, 17:20
            nam udalo sie zarezerwowac spotkanie jakies 2 tyg temu teraz nie wiem jak
            sprawa wyglada-probowaliusmy zaklepac termin znajomym ale nie udaje sie nam
            wejsc na strone:(Zycze powodzenia
          • vierablu Re: strona konsulatu - spotkanie w sprawie paszpo 25.02.07, 17:54
            Ja rezerwowalam termin w styczniu - pierwsze wolne miejsca byly na poczatku
            marca.
    • marcia113 Re: strona konsulatu - spotkanie w sprawie paszpo 24.02.07, 20:47
      ja paszport wyrabialam 6 miesiecy temu wiec teraz za wiele nie pomoge, chociaz i
      wtedy na wizyte mialam czekac ponad miesiac. Mi zalezalo na szybkim wyrobieniu
      paszportu i nie moglam czekac miesiac na sama wizyte a pozniej nastepny miesiac
      albo i dluzej na paszport wiec wymyslilam historyjke. Wiem wiem niektorzy beda
      krytykowac... powiedzialm ze urodzilam tutaj bedac na urlopie, nie mam za co tu
      zyc ani za co sie utrzymac i musze z synem natychmiast wrocic do kraju. Po 2 tyg
      mialam paszport i moglam leciec;)(za wszystko jednak placilam dodatkowo i byly
      to niemale sumy)
      • buzka262 Re: strona konsulatu - spotkanie w sprawie paszpo 24.02.07, 20:57
        ja na spotkanie czekalam ponad miesiac , kiedy juz sie umowilam to juz kamien z
        serca.ale ja umawialam sie przez telefon .Bardzo szybko sie dodzwonilam.Po
        miesiacu od zlozenia dokumentow moglam odebrac paszport.Teraz czekam na wyjazd ,
        za 2 tyg jedziemy do Polski na wakacje:-))))Hurrrrrraaaaaaa.
    • szpinaksmaczny Zmiana paszportu po slubie 26.02.07, 14:38
      Ratunku!
      Czy ja dobrze przeczytalam na tej paskudnej stronie,ze zeby wymienic paszport w
      konsulacie najpierw musze przywiezc akt malzenstwa z Polski????
      Mimo, ze slub byl w urzedzie angielskim?

Ratunku,please!
    • dragonflyyy :/ 26.02.07, 15:22
      Na wczoraj miałam termin porodu, ale klusce nie spieszy sie na ten świat...
      Parte dni temu chcieliśmy umowić sie na spotanie w sprawie paszportu dla
      dzidzi... no i sie umówiliśmy - :/ na pierwszy wolny termin, czyli na 12
      czerwca paranoja, nie rozumiem dlaczego to wszystko tak długo trwa.
      Myślaąłm ,ze pojadę sobie do polski dużo wcześniej a tu lipa
    • olesa07 Re: strona konsulatu - spotkanie w sprawie paszpo 28.02.07, 12:01
      Strona nadal w przebudowie, już nawet nie zmieniają daty. Konsulat działa
      pokazowo, ale cóż w końcu to polski konsulat, więc nie może być inaczej niz w
      kraju.
      A czy na odbiór paszportu też trzeba umawiać się na spotkanie ( bo to kolejne
      tyg. oczekiwania)???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka