pulpcik 17.11.07, 14:23 jak przetlumaczyc nazwe szczepionki WZW B? hepatis B virus - bedzie ok? a jak bedzie po ang - porod z uzyciem vacuum? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gypsi Re: formularz do GP - prosba o pomoc 17.11.07, 15:32 Hepatitis B lub Hep B. Vacuum delivery lub delivery with vacuum. Odpowiedz Link
mysz2006 Re: formularz do GP - prosba o pomoc 17.11.07, 18:15 bardziej medycznie jest: ventouse delivery Odpowiedz Link
gypsi Re: formularz do GP - prosba o pomoc 17.11.07, 18:42 Ale nikt nie oczekuje od pacjenta wypelniajacego formularz rejestracyjny do GP poslugiwania sie terminologia medyczna. Mam wrazenie z sytuacji w mojej praktyce, ze taktuja to tutaj jako bycie OTT (over-the-top). Odpowiedz Link
derka1 Re: formularz do GP - prosba o pomoc 18.11.07, 22:26 Stomatolog, do ktorego tutaj musialam isc, tez pewnie pomyslal, ze jestem "over the top" :-) - jak mu powiedzialam, ze mam problem z szostka dolna z prawej strony. Nawet mnie zapytal czy z branzy jestem skoro tak sie znam. Ech, zycie... Odpowiedz Link
gypsi Re: formularz do GP - prosba o pomoc 18.11.07, 22:34 Moj doktor malo z krzesla nie spadl jak mu zapodalam "pain in the left iliac fossa", az sie zatchnal biedaczysko ;) Odpowiedz Link