bebe52 18.11.07, 20:05 Jesli dziewczyna zostaje na ulicy z dwojka dzieci bez pieniedzy to gdzie moze szukac jakiej kolwiek pomocy w szczegulnosci gdy nie zna jezyka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gypsi Re: do gybsi 18.11.07, 20:39 Dzizas, a skad ja mam to wiedziec? Pewnie jakies Social Services, ale skoro nie zna jezyka... Moze nasz konsulat? Maja dyzur chyba pod telefonem. KONSULAT GENERALNY RP w LONDYNIE 73 New Cavendish Street Londyn W1W 6LS Numery telefonów: 0870 7742 800, 0207 2913 900 Odpowiedz Link
bebe52 Re: do gybsi 18.11.07, 23:36 dzieki przekaze.Pytam ciebie bo ty wiesz wszystko :) Odpowiedz Link
gypsi Re: do gybsi 19.11.07, 00:40 A wcale ze bo nie. Ja tylko wiem, jak google zapytac;) Odpowiedz Link
dorotus76 Re: do gybsi 19.11.07, 14:23 Gypsi, zawsze jak będziesz miała nas dosyć mozesz nam to rzucić: kataloog.info/forum_jpg/AskGoogle.gif :DDD Odpowiedz Link
gypsi Re: do gybsi 19.11.07, 15:05 He, he, niezle;) No co Ty, dosyc? Tego forum dosyc? TAKIEGO grona? Nieeeee... Sa lekarze stworzeni do robienia doktoratow, habilitacji, prac naukowych, sa tacy co sie brzydza ludzmi i robia specjalizacje z jak najmniejszym kontaktem z zywym czlowiekiem albo boja ryzyka i robia patomorfologie. I tez sa potrzebni, bo pchaja medycyne naprzod robiac te swoje badania. Mnie nudzi zglebianie jednej dzialki, wiec wole wiedziec po troche o wszystkim, a doradzanie to mam w genach pewnie;) A i sama tez stad duzo dostaje - myslisz, ze w ksiazkach medycznych pisza o oliwie z oliwek albo krochmalu? Nie mowiac juz o cebulkach kwiatowych... Wiec nie bojaj, mnie katary, zielone kupy, wysypki, itp. tak szybko nie znudza:) Odpowiedz Link
bebe52 Re: do gybsi 19.11.07, 19:09 Dobrze wiedzieć że jest ktoś taki jak ty bo nawet jak nie wiesz jak pomóc to i tak zawsze coś poradzisz ot tak od siebie :) Odpowiedz Link
gypsi Re: do gybsi 19.11.07, 19:18 Juz mowilam - a moze wcale nie tak bezinteresownie, tylko elektorat tu zbieram? ;) Odpowiedz Link