decorbrush 04.01.08, 21:23 przed ta okropna grypa zoladkowa? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.hysa Re: jak sie chronic .... 04.01.08, 21:43 nie wiem mnie juz zlapala, i juz mi lepiej ale tak z 3 dni to cieniutko ze mna bylo:( Odpowiedz Link
gypsi Re: jak sie chronic .... 04.01.08, 22:15 Unikac skupisk ludzkich i myc rece. A jak sie zachoruje to siedziec w domu jeszcze 2 dni po ustapieniu objawow. Odpowiedz Link
a.hysa Re: jak sie chronic .... 05.01.08, 07:55 wiesz co to nie zawsze tak jest ja calymi dniami w domu siedze, bo mam male dziecko i jest strasznie zimno na dworzui nie bardzo chce go brac na dwor, a mimo to zalapalam to dziadostwo, rownie dobrze moze byc osobs odwiedzajaca cie w domu z tym wieusem Odpowiedz Link
decorbrush Re: jak sie chronic .... 05.01.08, 10:52 no wlasnie strasznie sie tego boje, bo ja siedze z synkiem w domu ale maz moj pracuje a w dodatku 14.01 wylatuje do polski, i tak sie zamartwiam na zapas , bo boje sie zeby nie stracic biletu, a juz kiedys latem cala nasza trojka chorowala to nas trzymalo tylko dobe a synek chorowal tydzien , dlatego tak to mnie przeraza. pozdrawiam A Odpowiedz Link
decorbrush Re: jak sie chronic .... 05.01.08, 10:56 zapomnialam dodac ze wlasnie jestesmy troche przeziebieni, i boje sie jestesmy na tyle oslabieni ze mozemy wszystko zlapac a czy moze jezeli wiurs taki nas zaatakowal to tamten na ta chwile nam nie grozi? co o tym myslicie? Odpowiedz Link
mamumilu Re: jak sie chronic .... 05.01.08, 11:26 Jak ktoś leci do Polski i może przywieżć sobie www.izyda.pl/cgi-bin/index.pl?pid=221 www.izyda.pl/cgi-bin/index.pl?pid=126 to w razie załapania wirusa pomagają złagodzić objawy - niestety w Anglii Heel'a nie ma na rynku. Odpowiedz Link
joannanb Re: jak sie chronic .... 05.01.08, 15:58 Ja tylko czekam kiedy blizniaki przyniosa go z przedszkola albo starsza ze szkoly. Wlasciwie to wolalabym zebysmy zaliczyli jak najszybciej to co w praktyce i tak nie uniknione. Tym bardziej, ze za 2 tygodnie czeka mnie i meza 10 godzinna podroz samolotem a dzieciaki zostana z babcia i wolalabym zeby nie chorowaly pod nasza nieobecnosc. Odpowiedz Link