Gość: linda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.08, 20:17 witam serdecznie! ciekawi mnie jak odbija się na zdrowiu Waszych dzieci zmiana klimatu z polskiego na angielski, na plus czy raczej infekcje są częstsze, jakie są Wasze spostrzeżenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziaj.2 Re: klimat a zdrowie 12.09.08, 21:02 witam ,z synkiem przylecielismy do Londynu ,kiedy mial 5 miesiecy,tez bardzo sie balam jak zaaklimatyzuje sie w tutejszym klimacie.Teraz ma 13 miesiecy i wogle nie choruje ,chociaz zdarzaly sie czesto okazje ku temu :) Ostatnio bylismy w Polsce i zauwazylam ,ze klimat w polsce troche gorzej mu odpowiada-byl ospaly ,nie chcial jesc ,marudny .Z tego co ja zauwazylam to chyba bardziej mu odpowiada ten angielski -troszke sie zachartowal i jest ok :) wiec glowa do gory chyba tu jest lepszy klimat ..... Pozdrawiam Odpowiedz Link
agunia1978 Re: klimat a zdrowie 12.09.08, 22:41 przyjechaliśmy w czerwcu z 5 miesięczną córką i 2,5 latkiem właśnie są po pierwszym katarku od przyjazdu. Synek miał go 2 dni, córka może z 4. chyba się trochę przez te 4 miesiące zahartowali, ubieram ich dość lekko, w pokojach mają raczej chłodno. myślałam że będzie o wiele gorzej a jest jak na razie OK. No ale sezon chorobowy dopiero przed nami Odpowiedz Link