gibisia 16.10.08, 10:47 Czy można coś takiego dostać w Londynie? Jak sobie radzicie z wyrabianiem ciasta, żeby nie zrujnować stołów i blatów. Czekam na pomysły i dziękuję! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carmelaxxx Re: stolnica 16.10.08, 11:07 najczesciej robie to po prostu w wiekszej misce , jak juz wyrobie cioasto i potrzebuje je rozwalkowac klade na blacie kuchennym. Widzialam cos jakby stolice ale mnijsze w morisonie. Ale ja i tak wole wyrabiac w misce bo nie robi sie balagan. Odpowiedz Link
gusia260 Re: stolnica 04.11.08, 19:51 Ja również wyrabiam w dużej misce a na blacie juz tylko dokładnie zagniatam. Odpowiedz Link
gypsi Re: stolnica 16.10.08, 11:13 Ja mam to, sluzy za duza deske albo - po przewroceniu na druga strone - za stolnice: www.ikea.com/gb/en/catalog/products/30087148 Odpowiedz Link
golfstrom ja podobnie 16.10.08, 11:44 Tylko nie można przesadzić z myciem (czy raczej namaczaniem), bo się wygina. Odpowiedz Link
joolka4 Re: ja podobnie 16.10.08, 12:03 Są stolnice przenośne taka mata właściwie, z grubszego plastiku, zrolowana, rozwija się ją do robienia ciasta - moja teściowa przyjeżdza do nas z taką z Polski (bo obowiązkowo produkuje pierogi w duzej ilości) Gdzieś taką widziałam, w jakimś angielskim sklepie na pewno - ale nie pamiętam, w którym pozdrawiam:))) londek.redblog.nto.pl Odpowiedz Link
aniaxx Re: ja podobnie 17.10.08, 18:01 ja znalazlam stolnice w tkmax szukajcie a znajdziecie... mi sie udalo powodzenia Odpowiedz Link
madziorka27 Re: stolnica 04.11.08, 00:42 ja kupilam w ikei hhi moja mama tez zawsze korzysta w odwiedzinach hehe dla mnie stoi zakurzona hehe ale jest!!! pozdrawiam Odpowiedz Link