aggi.26 23.11.08, 14:49 ...które sklepy są tańsze MORRISON,TESCO,SAINSBERY CZY SAMERFIELD? PRZEPRASZAM JEŚLI ŹLE NAPISAŁAM NAZWY SKLEPÓW. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
murasaki33 Re: Waszym zdaniem... 23.11.08, 14:58 Lidl:) a z tych wymienionych to chyba jednak tesco Odpowiedz Link
d.hassenpflug Re: Waszym zdaniem... 23.11.08, 15:19 Z wymienionych tesco. Osobiscie wole ASDE aczkolwiek niewiele sie rozni od w/w. Odpowiedz Link
czarna_kota Re: Waszym zdaniem... 23.11.08, 15:45 chyba Tesco, ale ja wybieram Asde i Lidla:) Odpowiedz Link
carmelaxxx Re: Waszym zdaniem... 23.11.08, 18:54 mowia ze tesco ale ja widze ze morison ma wiele produktow tanszych a jeszcze inne lepszej jakosci . Ja osobiscie libie wlasnie w morisonie zakupy robic . Odpowiedz Link
berlin30 Re: Waszym zdaniem... 23.11.08, 20:16 1.sainsburys 2.tesco a tak naprawde warzywa i owoce na straganiku taniej niz w sklepie, wiec spacerek i zakupy Odpowiedz Link
balonka1 Re: Waszym zdaniem... 23.11.08, 20:25 To zalezy gdzie akurat jakie promocje sa ;-) Odpowiedz Link
joana.z Re: Waszym zdaniem... 23.11.08, 20:37 najlepszy jest lidl,oprocz tego tesco i asda.najdrozszy sainsbury(w birmingham) Odpowiedz Link
azbestowestringi Re: Waszym zdaniem... 23.11.08, 21:10 sainsburys chyba jest najdrozszy w tej grupie. reszty nie znam az tak dobrze, zeby powiedziec. tesco jest tani, ale produkty dobrej jakosci sa drozsze. tani najczesciej jest towar najgorszej jakosci. ale to chyba wszedzie :D Odpowiedz Link
krecik Re: Waszym zdaniem... 24.11.08, 10:34 Nie mam w poblizu Morrisona wiec nie oceniam. Natomiast Tesco jest zdecydowanie tansze od Sainsbury'ego. Ale z kolei Sainsbury ma zdecydowanie lepsza marke wlasna od Tesco. Co do Sommerfielda to robie tam zakupy tylko okazyjnie, ale plasuje sie w okolicach Tesco moim zdaniem. Ich marka wlasna tez jest lepsza od Tesco. Ag Odpowiedz Link
jacinda Re: Waszym zdaniem... 24.11.08, 10:45 Zalezy co kupujesz. Czasami niektore gazety kompletuja przykladowy 'koszyk' i porownuja ile za ten koszyk zaplacilisby w kazdym ze sklepow. Wydaje mi sie, ze ostatnio w czolowce jest Morrisons, potem chyba Asda, Sainsbury's i tesco. Ale jeden towar moze gdzies byc tanszy, a inny bedzie drozszy, dlatego najlepiej sprawdzac tu: www.supermarketspecialoffers.com/ Odpowiedz Link
jacinda Re: Waszym zdaniem... 24.11.08, 10:47 www.mysupermarket.co.uk/Administration/compare-supermarkets.aspx?Store=1 Odpowiedz Link
cybermha Re: Waszym zdaniem... 25.11.08, 19:07 Morrison wydaje sie byc drogi ale w rzeczywistosci rachunek za zakupy wychodzi mi taki sam jak w ASdzie a produkty sa lepszej jakosci. Polecam. A dzisiaj odkrylam tanie, fajne pieluchy w Lidlu. Koniec z Pampersami. Odpowiedz Link
magdusiastar1 Re: Waszym zdaniem... 26.11.08, 18:55 Strona: www.mysupermarket.co.uk jest super. Wrzucilam do koszyka produkty, ktore najczesciej kupuje i okazalo sie, ze za ten sam koszyk w Asdzie zaplacilabym £89.93, a w Tesco £116.43 (£26.50 roznicy!!!), Sainsbury's £112.86, Ocado £120.77. Asda gora! Odpowiedz Link