a.hysa 30.11.08, 13:22 mam takie pytanie, czy zrobienie strony, internetowej cos kosztuje i jak sie je robi??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gusia260 Re: strona w internecie. 30.11.08, 14:15 Są fajne programy w któych można zrobić stronke, a jak się zna kod HTML to można zrobić w notatniku. Natomiast jeśli chcesz aby ktoś Ci ta strone zrobił to owszem wtedy musisz zapłacić:) Odpowiedz Link
dzieciakcouk Re: strona w internecie. 18.01.09, 17:51 A jaką chciałabyś mieć stronkę? Jeśli sklep internetowy, albo blog dla dziecka to wiele stron udostępnia szablony za darmo, niektóre za drobną opłatą tylko ... Jeśli chcesz mogę podać Ci kilka, na które warto zerknąć. Odpowiedz Link
vierablu Re: strona w internecie. 18.01.09, 20:39 Zajrzyj na pages.google.com Zaloz sobie konto i mozesz sobie za darmo zrobic strone - sa szablony. (samo zrobienie strony to nie wszystko - trzba ja jeszcze 'powiesic' na jakims - czesto platnym - serwerze. Google Pages maja te opcje za darmo). Odpowiedz Link