Dodaj do ulubionych

19.3 na 11

14.05.12, 19:59
dzień dobry,
wyrocznia pracowa tym razem i sytuacja przedstawia się następująco: mam w dziale pewna Panią z którą się bardzo cięzko współpracuje, jest agresywna jak sie o coś ją pyta, nie wypełnia swoich obowiązków i to co gorsza psuje tym atmosferę w całym dziale( domyślam sie przyczyn zachowania ale nie chcę juz wchodzić w szczegół). Z bezsilności zadałam pytanie księdze dokładnie "co mam zrobić z X , jak sobie poradzić?" i padła odpowiedź 19.3 na 11. Wnioskuję z niej ze wszysko sie jakoś ułoży, ale nie umiem odczytać co mam zrobić "jakieś wskazówki" aby tak było.
Proszę uprzejmie o pomoc w rozwikłaniu:)
Obserwuj wątek
    • transwizje Re: 19.3 na 11 15.05.12, 09:57
      Nie rób sobie nadmiernych nadziei na poprawę sytuacji. Nie pakuj w to emocji ani wyobraźni. Zobojętniej (sens 11 to często obojętność). Być może jest to sposób na tę osobę, kto wie. Przykry charakter kryje czasem głód na cudze zainteresowanie i emocje.
      Pozdrawiam
      ES
      • pianolala Re: 19.3 na 11 18.05.12, 20:16
        Dziękuję, rzeczywiście za dużo energii pakowałam...,
        zobaczymy jak to się rozwinie...swoją drogą to trochę jak wyrocznia psychologiczna ;)
        • transwizje Re: 19.3 na 11 19.05.12, 12:02
          wyrocznia odpowiada psychologicznie na psychologiczne pytania i problemy. Gdy pytać o wydarzenia, poda wydarzenia. Gdy pytać, co by było gdyby, poda jakąś iluzję, którą mamy na myśli. Wszystko zależy od naszego pytania i nastawienia do sprawy.
          Pozdrawiam, ES
          • pianolala Re: 19.3 na 11 04.07.12, 21:30
            i na razie jakoś skutkuje takie podejście, dla mnie tak jest lepiej - mniej się denerwuję :) dzieki :)

transwizje napisała:

> wyrocznia odpowiada psychologicznie na psychologiczne pytania i problemy. Gdy p
            > ytać o wydarzenia, poda wydarzenia. Gdy pytać, co by było gdyby, poda jakąś il
            > uzję, którą mamy na myśli. Wszystko zależy od naszego pytania i nastawienia do
            > sprawy.
            > Pozdrawiam, ES
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka