Dodaj do ulubionych

50 na 44 a zdrowie

23.04.14, 11:50
Parę słów wprowadzenia. Koleżanka miała problemy zdrowotne, związany z nim zabieg chirurgiczny / potoczył się dobrze i ta sprawa wydaję się być zakończona/. Przy badaniach doszło jednak podejrzenie o coś o wiele groźniejszego, z czego nie zdawała sobie kompletnie sprawy - o tętniaka umiejscowionego w płucach. Koleżanka zwleka z wizytą u lekarza specjalisty - boi się diagnozy.

Zapytałam jak wyglądają i dokąd zmierzają jej sprawy zdrowotne. Wyszło 50/5 na 44. Suma 30.
O heksie 50 i jego dramatycznym przebiegu Ewo pisałaś już parę razy. Ja odczytuję to tak - konieczność skonfrontowania się z tym co do tej pory ukryte(5 linia z 44) . Heks. Ogień - to przenikanie, widzenie, do wnętrza poprzez obraz, prześwietlenie - przechodzi w Twórczość to lekarz specjalista pulmonolog - Twórczość przejawia się w płucach, oddechu, mózgu/ / 5 linia w 50 jest pozytywna, z biernej przechodzi w aktywną - możliwość podjęcia leczenia pod okiem specjalisty?

Suma 30 jest pozytywna dla zdrowia.
Jak to widzisz Ewo? Mogę jej coś sensownego powiedzieć?

ps. nie do końca rozumiem, bo z tego co wyczytałam w necie - jeśli diagnoza potwierdziłaby tętniaka NIE DAJ BOŻE, to z tym świństwem nie za bardzo jest co robić...

Pozdrawiam
K.
Obserwuj wątek
    • transwizje Re: 50 na 44 a zdrowie 23.04.14, 20:28
      Można zapobiegać, bronić się, zmienić tryb życia i nastawienia do niego, o czym mówi 44 po przemianie. 50.5. jest pozytywne, jeśli zastosuje się do zaleceń. Niemniej samoobrona również wiele energii kosztuje i to z czasem staje się widoczne. Dbałość o siebie! = 30.
      Pozdrawiam, Ewa S.
      • kozka1 Re: 50 na 44 a zdrowie 30.04.14, 18:34
        Przepraszam, że dopiero teraz. Dziękuję Ewa za odpowiedź!. Jak dowiem się konkretów dam znać.
        Pozdrawiam
        K.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka