signe2
01.02.16, 21:07
witajcie,
jeszcze trwa wszystko, co pisałam w listopadzie pod heks 36.3 na 24, ale coś nowego być może się pojawia, strasznie niewyraźne są te plany, ja mam bardzo mało wpływu na sytuację, więc zapytałam, jak to ewentualnie może wyglądać, jaki może być rozwój wydarzeń. 62 z liniami 3,4 - jest tu o ostrożności, nie wiem, czy mojej, bo u Mawangdui w linii 3 jest, że może to ja odtrącam pomoc [nie wydaje mi się], z linii 4 wynika, że ambitne plany nie przejdą. heks 20 rozumiem jako moje rozglądanie się w sytuacji, tu linie 3 i 4 mówią o rozległych horyzontach, które pozwolą podjąć dobrą decyzję itd, czyli że może mam szansę dobrze się rozeznać.
wspólny heks to 18 i teraz nie wiem, jak się go właściwie interpretuje, bo raz przeczytałam, że sytuacja będzie się rozwijała "według" tego heksa. a raz, że to pokazuje stan mojej wiedzy czy orientacji w chwili, kiedy pytam. może jedno i drugie. czy wtedy też patrzeć na te linie 3,4? patrzę, jest tu o tym,że cos poszło na marne i trzeba naprawić, i nie trwać uparcie przy tym, co zepsute. w tej sytuacji jeszcze nic takiego nie ma. może dawniej. jakbym za wcześnie pytała? to możliwe, ze I-cing JESZCZE nie wie? chyba możliwe, bo wszystko jest w ciągłych przemianach.
jak myslicie o tym wszystkim? może ktoś ma zanotowaną taką przemianę? to bardzo pomaga, jeśli ktoś przeszedł cos takiego na sobie. może w ogóle nie widać tu jakiejś współpracy, a jakieś takie prawie nic.
dziękuję z góry. z tym, że raczej zdołowana, przepraszam za te pesymizmy.