grzegorz.grzelak 31.08.04, 23:52 Czy ma ktoś moze namaiar na tabele rozmiarów butów z "narciarskich" na numeracje europejską?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skyddad Re: Tabela rozmiarów 01.09.04, 12:06 Zobacz, www.salomonski.com/se/overview.asp?sex=1&seg=2&gam=11&pro=0 Zczego chcesz zamieniac na co,tabela jest takasama jak w normalnych butach.Natomiast twardosc buta jest oznaczana cyferka dalem link popatrz i poczytaj i sie doksztalc.Na ogol wisza w sklepach porownawcze tabele. Pzdr.Hans Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz.grzelak Re: Tabela rozmiarów 01.09.04, 13:07 no na stronkach z butami podaja numery np. 22-27.5. nic mi to nie mowi, ja nosze 42 :) a tabeli przelicznikow nie moglem nigdzue znalesc. do tego moja zonka nosi 35 i nie wiem czy przypadkiem nie bedziemy musieli siegnac po buty JUNIOR :) Odpowiedz Link Zgłoś
skyddad Re: Tabela rozmiarów 01.09.04, 17:58 Pamietam jak kupowalem swoje ten sam problem wynikl,ale na scianie wisial przelicznik,zreszta przymierzysz.Nigdy nie kupuj nie przymierzajac.Zreszta na zachodzie kazdy sklep ma rozpakowany kazdy wymiar wlasnie do przymierzania. Buty sa niedrogie ,poniewaz jest to bardzo swiezy towar tzn winno sie buty zmieniac co 5lat,wtedy sie uniknie niespodzianek. Pzdr.Skyddad P.S Dlatego buty dla poczatkujacyh moga byc uzywane,sa niedrogie i po roku zmienic. Odpowiedz Link Zgłoś