Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wypożyczalnia nart - Warszawa

IP: *.acn.waw.pl 02.11.08, 23:04
    Poradźcie proszę, gdzie w Warszawie wypożyczę dobry sprzęt w przystępnej
    cenie. Dziecko jedzie na 2 - tygodniowy obóz narciarski.
    A może jakieś wskazówki, jak dobierać sprzęt? (chodzi o buty i narty)
    Obserwuj wątek
      • Gość: raf Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.08, 22:52
        intersport, na przeciwko sądów w al. Solidarności. Ceny hmmm , ostatnio w Alpach
        było taniej ;). Nie lepiej na miejscu wypożyczyć ? Na 2 tyg dla nowicjusza (jak
        domniemuję) to najlepiej kupić coś tanio używanego - i tak zniszczy a różnicy
        nie poczuje.
        • j666 Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa 12.11.08, 11:03
          Teraz zresztą Intersport wyprzedaje używany sprzęt z wypożyczalni i
          może warto podjechać i po prostu kupić.
          • Gość: raf Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.u.itsa.pl 12.11.08, 12:53
            a wiesz może co maja ? sl9 , fisher worldcup ? w jakiś rozsądnych cenach ?
            • ewangelizator_carvingu Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa 12.11.08, 13:20
              takie narty moga miec,

czy ceny rozsądne - najlepiej samemu sprawdzic, w poprzednim sezonie
              rzuciłem okiem z ciekawosci i nie powaliły mnie na kolana
        • Gość: RafalRST Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.14, 18:17
          Polecam wypożyczalnie Aktiv Sport. Dwie lokalizację Wiertnicza 163 i Puławska 105. Ceny? Trochę drożej niż u innych ale za to narty nowe. Całkiem spoko. Polecam
        • Gość: Rafi Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.18, 15:01
          Ja wypożyczam w Aktiv Sport...polecam
        • michal19811 Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa 16.12.21, 15:38
          Polecam Aktiv Sport - dwie lokalizacje, mozłiwość wczesniejszej rezerwacji lub online: www.rent.aktiv-sport.pl
      • Gość: Iga_79 Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 12:58
        Ja wypożyczałam w Aktiv Sport w Raszynie. Jesli chodzi o narty to są
        Topowe i normalne carvingi. A jaka obsługa........hmmmm.....:)
      • ewangelizator_carvingu Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa 12.11.08, 13:28
        kojarze wypożyczalnie w:
        Intersporcie w Arkadii,
        pod Szczęsliwicami,
        na Ksiezycowej w sklepie narciarskim
        nie wiem czy Ski team nie wypozycza ?
        byc może tez Decathlon
        www.decathlon.com.pl/PL/serwis-i-wypo-yczalnia-39478195/
        sprzet nalezy dobrac do wieku, gabarytów i umiejetności,
        moze organizator obozu by coś zasugerował?
        • Gość: lol Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.171.65.147.static.crowley.pl 13.11.08, 10:12
          a co sadzicie o wypozyczalnie Bachleda na ul.filtrowej- ktoś
          korzystał?
          pzdr
          • Gość: iwona.m Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.spray.net.pl 28.12.08, 17:43
            dołączam się do pytania
      • Gość: EDIK Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: 80.72.33.* 02.01.09, 22:09
        Właśnie wypożyczyłam sprzęt na Mangalia 4 takiego wyboru nie
        widziałam nawet w górach. Mają ogromną ilość sprzętu.
        • Gość: klemensa11 Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.ip.netia.com.pl 09.01.09, 09:58
          up, up. opinie na ten temat bardzo potrzebne
        • j666 Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa 15.02.09, 09:26
          Widzę też czasami przejeżdzając ul Sikorskiego wypożyczalnię na
          parterze jakiegoś bloku - czy to ta sama?

-----

> Właśnie wypożyczyłam sprzęt na Mangalia 4 takiego wyboru nie
          widziałam nawet w górach.
          • Gość: EDIK Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: 80.72.34.* 12.09.09, 09:01
            Tak to ta sama.
        • michal19811 Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa 16.12.21, 15:39
          A ja polecam Aktiv Sport. Mnóstwo nart testowych + narty skiturowe. Z chłopakami fajnie się gadało! Polecam!
      • Gość: sklep Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.gprs.plus.pl 10.01.09, 09:56
        Wypożyczalni nie znam, ale znam dobry sklep internetowy, którym mogę śmiało
        polecić, pozwolę sobie przesłać link do oferty nart :

" target="_blank">snowshop.pl/sklep/narty/snowboard/katalog/255-Narty/?w=szukaj&szukaj=

Osobiście stosuję metodę oględzin sprzętu w sklepie stacjonarnym, a potem zakupy
        w tanszym sklepie internetowym, naprawdę dobry pieniądz można zaoszczędzić...
        • Gość: ja Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 18:55
          flitrowa 68- bardzo dobry sprzęt i obsługa. wypożyczam 3 rok. tanio i dobrze.:)
          polecam
        • Gość: dik Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 09:41
          RZeczywiscie,najwiekszy wybór nart jest tutaj
          www.snowshop.pl/sklep/narty/snowboard/katalog/255-Narty/?
          w=szukaj&szukaj=
          Słyszałem same pozytywne opinie o tym sklepie,to profesjonalisci.
          Myśle,ze mozna skorzystac z oferty i miec wlasne narty.
          • Gość: Ewulon Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.chello.pl 11.02.09, 17:15
            Ja za to chciałam wypożyczyć sprzęt na nowolipki 27
            ale tamci panowie mnie uświadomili że kupie u nich sprzęt w cenie wypożyczenia .
            Zawsze pożyczałam w alpach o u nich kupiliśmy z mężem za te same pieniądze co 10
            dniowe wypożyczenie .
            Natomiast dla dziecka kupiłam narty z możliwością wymiany za dopłatą zresztą
            nasze narty też podobno można pózniej wymienić za dopłatą .

• Gość: Ryszard Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 10:31
              Potwierdzam , mozna wymienic bez problemu za niewielka dopłatą.
          • Gość: załamany Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 15:20
            Ja narty kupowałem tutaj www.snowshop.pl/index.php bardzo
            duży wybór a ceny atrakcyjne. POlecam.
      • Gość: Piotras Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.09, 14:32
        Nie wiem czy nie wprowadzacie zainteresowanej w blad. Ja nie widzialem dobrych
        nart za mniej niz 500zl. A wypozyczenie na 8dni to koszt rzedu 100-200zl(ponoc
        topowe modele). Wiec jak ktos jezdzi nieduzo to bardziej mu sie oplaca
        wyporzyczyc a jak sie zarazi bakcylem to sobie kupi. Ja wypozyczalem 3-4 sezony
        zanim dokonalem zakupu. Kupilem wtedy sprzet dla średniozaawansowanych.
        • Gość: Miki Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.chello.pl 25.03.09, 23:51
          vitalsports na Filtrowej oddał mi całe pieniądze za wypożyczenie po powrocie, bo
          dostałem stare wiązania, które przestawiały się podczas jazdy !!
          • Gość: AferaHazardowa Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.aster.pl 19.11.09, 16:23
            www.na-kreche.pl też chciałem coś wypożyczyć ale zdecydowałem się na zakup Volkl
            RaceTigerów. Chłopaki dopiero ruszają, mają dobry sprzęt. Może to kwestia tego,
            że jeszcze nie jest przebrany. Z tego co widziałem mają jakieś 100 kompletów.
            Polecam.
          • Gość: Kapelan Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 01:06
            A ja na filtrowej wypożyczam 4 sezon i nigdy nie miałem problemów, sprawnie, tanie, dobry sprzęt, jedyny minus to spore kolejki do rezerwacji i wypożyczenia, multum ludzi ale to chyba o czymś świadczy, o tym że ludzie tam wracają i polecają innym bo warto.
      • Gość: doris27 Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.aster.pl 04.12.09, 13:29
        Witam, obok mnie (na Ochocie) znalazłam wypożyczalnię. Narty i snowboard jest
        dostępny. Wypożyczalnia mieści się na ulicy
        Sabały.Tekst linka
        • michal19811 Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa 16.12.21, 15:40
          Polecam Aktiv Sport. Możłiwość wcześniejszej rezerwacji! Sprzęt bardzo świeżutki!
      • Gość: doris27 Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.aster.pl 04.12.09, 13:42
        www.na-kreche.pl
      • Gość: Miki Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 13:19
        Ja wypożyczałem dla dziecka narty i buty w Aktiv Sport w Raszynie, spory wybór narty śweże..., w tym roku otworzyli kolejną wypożyczalnie na ul. Wiertniczej w Warszawie....dodam ze jest mozliwość wcześniejszej rezerwacji co znacznie ułatwia sprawę.....
        www.aktiv-sport.pl
      • Gość: JA Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 19:59
        Nie opłaca się wypożyczać lepiej kupić tanią używke zwróci sie po 2 tygodniach jazdy..
        w internecie jest mnóstwo sklepów.
        Ja kupiłem na happyski.pl/ za 500 zl caly sprzet:-)... Naprawde można
      • Gość: gośc Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.centertel.pl 29.01.11, 17:08
        Na ul.Nowowiejskiej 10 [w podwórzu]" Nowowiejska Sport "w Warszawie jest wypożyczalnia i serwis nart ,snowboardów mają bardzo dobre ceny np.7 dni to 160 zł za cały kpl.
      • Gość: Czesm Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: 193.111.166.* 02.01.12, 13:02
        Wypożyczalna przy Filtrowej jest ok, korzystaliśmy z dziewczyną w zeszłym roku, sprzęt w porządku, ceny atrakcyjne, fajni kolesie (dobrze doradzają)
        • Gość: fenixrafal Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.11.13, 15:59
          Spoko było w wypożyczalni Na-Kreche, kameralnie i tanio. Obsługa bardzo fajna i dobrze doradza. Widziałem ostatnio, że przenieśli się na Grenadierów 2B (www.na-kreche.pl).
          • Gość: frak1 Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: 91.229.22.* 06.11.13, 20:18
            Pewnie Twoja informacja przydała by się założycielce wątku tylko że z tą informacją spóźniłeś się o 5 lat.
            Nie jestem pewien czy jeszcze czy ona jeszcze zbiera oferty.
            • bubu-ra Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa 07.11.13, 12:28
              na filtrowej niby ok, ale sprzęt już trochę starawy, obsługa taka sobie, w sezonie jak mają duży ruch to zdecydowanie za bardzo są nerwowi
      • bubu-ra Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa 07.11.13, 12:29
        acha. no i owszem - jest tanio
        • Gość: sasetka Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.warszawa.vectranet.pl 26.11.13, 06:02
          jest kilka opcji w Warszawie, gdzie można wypożyczyć sprzęt. Ja zarezerwowałam narty w unlimitedsports.pl - bardzo miła obsługa i fachowa porada, mi się podobało
          • Gość: Yoman Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.ip.netia.com.pl 10.12.13, 12:17
            Ta, chłopaki dopiero zaczynają, ale właściciel pracował pare lat w Raszynie i ogarnia temat, nie wciska kitu.
      • Gość: SemperFi Filtrowa 68 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.14, 15:56
        Na filtrowej 68 jest spora wypożyczalnia.
        Mają dwa poziomy na górze sklep na dole serwis i wypożyczalnia.
        Sprzętu mają sporo, ceny rewelacyjne, obsługa konkretna i zna się na rzeczy ale faktycznie w sezonie trochę nerwowa bo ludzi mają sporo w kolejkach.
        Ogólnie polecam, sprzęt dobry, ceny jeszcze lepsze tylko te kolejki.
        • Gość: Pablooo Re: Filtrowa 68 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.15, 17:07
          Przy al. Prymasa 1000lecia jest dość duża wypożyczalnia nart (Aqua Sport chyba) - trafić dość trudno, bo są na tyłach budynku, ale bardzo miła obsługa i duży wybór (no i mają też np. biegówki, jak ktoś z rodziny nie chce zjazdówek). Poza tym są otwarci w tyg do 20.00, więc można nawet wieczorem na spokojnie podjechać.
      • Gość: bziko Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: 31.179.145.* 30.11.15, 15:51
        Ja bralem z Reversu na solidarności
        spokojnie, mozna się dogadać i ceny bardzo spoko
      • gonzo128 Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa 27.10.16, 23:30
        Polecam lucerny 602 231 318 duzy wybor zamiana ,sprzedaz,kupno,wypozyczenie wszystko co chcesz latwo sie dogadac polecam
      • kubaniech Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa 04.12.16, 13:54
        Czy w środku sezonu są narty czy trzeba rezerwować z wyprzedzeniem?
      • Gość: Adam Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.18, 07:17
        Metmar na alei Bzów 28. Niedawno wróciłem ze znajomymi z wyjazdu i ich sprzęt się dobrze sprawdził. Mają bardzo duży wybór nart i butów i rozsądne ceny wynajmu. Jak za rok znów wyjdie wyjazd w góry to pewnie do nich wrócę.
      • Gość: Rafi Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.18, 15:00
        Ja wypożyczam w Aktiv Sport...dwie lokalizacje, dobry sprzęt - chłopaki na miejscu wszystko Ci powiedzą.
        fajna atmosfera w sklepie bez większego nadęcia. Polecam!
      • Gość: Bixin Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: 78.10.149.* 12.03.19, 10:41
        Ja akurat sprzęt kupowałem w sklepie www.skifanatic.pl/, który każdemu mogę śmiało polecić.
      • michal19811 Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa 16.12.21, 15:31
        Polecam firmę Aktiv Sport - dobra wypożyczalnia, fajne narty. Ceny umiarkowane. Dla dwulatków mają fajny system Grow and Ski w kórym możesz wymieniać co sezon narty. Zdecydowanie Polecam!
      • mulciak99 Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa 05.11.24, 14:52
        Ja z żoną chyba od 8 lat wypożyczam w unlimited sports na Bemowie. Chłopaki starają się zawsze dobrać sprzęt jak należy i nie narzekamy, a dla dzieci wzięliśmy narty w systemie wymian i mamy spokój z dobieraniem na stoku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka