Gość: anja IP: *.acn.waw.pl 02.11.08, 23:04 Poradźcie proszę, gdzie w Warszawie wypożyczę dobry sprzęt w przystępnej cenie. Dziecko jedzie na 2 - tygodniowy obóz narciarski. A może jakieś wskazówki, jak dobierać sprzęt? (chodzi o buty i narty) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: raf Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.08, 22:52 intersport, na przeciwko sądów w al. Solidarności. Ceny hmmm , ostatnio w Alpach było taniej ;). Nie lepiej na miejscu wypożyczyć ? Na 2 tyg dla nowicjusza (jak domniemuję) to najlepiej kupić coś tanio używanego - i tak zniszczy a różnicy nie poczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
j666 Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa 12.11.08, 11:03 Teraz zresztą Intersport wyprzedaje używany sprzęt z wypożyczalni i może warto podjechać i po prostu kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.u.itsa.pl 12.11.08, 12:53 a wiesz może co maja ? sl9 , fisher worldcup ? w jakiś rozsądnych cenach ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewangelizator_carvingu Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa 12.11.08, 13:20 takie narty moga miec, czy ceny rozsądne - najlepiej samemu sprawdzic, w poprzednim sezonie rzuciłem okiem z ciekawosci i nie powaliły mnie na kolana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RafalRST Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.14, 18:17 Polecam wypożyczalnie Aktiv Sport. Dwie lokalizację Wiertnicza 163 i Puławska 105. Ceny? Trochę drożej niż u innych ale za to narty nowe. Całkiem spoko. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.18, 15:01 Ja wypożyczam w Aktiv Sport...polecam Odpowiedz Link Zgłoś
michal19811 Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa 16.12.21, 15:38 Polecam Aktiv Sport - dwie lokalizacje, mozłiwość wczesniejszej rezerwacji lub online: www.rent.aktiv-sport.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga_79 Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 12:58 Ja wypożyczałam w Aktiv Sport w Raszynie. Jesli chodzi o narty to są Topowe i normalne carvingi. A jaka obsługa........hmmmm.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewangelizator_carvingu Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa 12.11.08, 13:28 kojarze wypożyczalnie w: Intersporcie w Arkadii, pod Szczęsliwicami, na Ksiezycowej w sklepie narciarskim nie wiem czy Ski team nie wypozycza ? byc może tez Decathlon www.decathlon.com.pl/PL/serwis-i-wypo-yczalnia-39478195/ sprzet nalezy dobrac do wieku, gabarytów i umiejetności, moze organizator obozu by coś zasugerował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.171.65.147.static.crowley.pl 13.11.08, 10:12 a co sadzicie o wypozyczalnie Bachleda na ul.filtrowej- ktoś korzystał? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona.m Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.spray.net.pl 28.12.08, 17:43 dołączam się do pytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDIK Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: 80.72.33.* 02.01.09, 22:09 Właśnie wypożyczyłam sprzęt na Mangalia 4 takiego wyboru nie widziałam nawet w górach. Mają ogromną ilość sprzętu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klemensa11 Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.ip.netia.com.pl 09.01.09, 09:58 up, up. opinie na ten temat bardzo potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
j666 Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa 15.02.09, 09:26 Widzę też czasami przejeżdzając ul Sikorskiego wypożyczalnię na parterze jakiegoś bloku - czy to ta sama? ----- > Właśnie wypożyczyłam sprzęt na Mangalia 4 takiego wyboru nie widziałam nawet w górach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDIK Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: 80.72.34.* 12.09.09, 09:01 Tak to ta sama. Odpowiedz Link Zgłoś
michal19811 Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa 16.12.21, 15:39 A ja polecam Aktiv Sport. Mnóstwo nart testowych + narty skiturowe. Z chłopakami fajnie się gadało! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sklep Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.gprs.plus.pl 10.01.09, 09:56 Wypożyczalni nie znam, ale znam dobry sklep internetowy, którym mogę śmiało polecić, pozwolę sobie przesłać link do oferty nart : " target="_blank">snowshop.pl/sklep/narty/snowboard/katalog/255-Narty/?w=szukaj&szukaj= Osobiście stosuję metodę oględzin sprzętu w sklepie stacjonarnym, a potem zakupy w tanszym sklepie internetowym, naprawdę dobry pieniądz można zaoszczędzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 18:55 flitrowa 68- bardzo dobry sprzęt i obsługa. wypożyczam 3 rok. tanio i dobrze.:) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dik Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 09:41 RZeczywiscie,najwiekszy wybór nart jest tutaj www.snowshop.pl/sklep/narty/snowboard/katalog/255-Narty/? w=szukaj&szukaj= Słyszałem same pozytywne opinie o tym sklepie,to profesjonalisci. Myśle,ze mozna skorzystac z oferty i miec wlasne narty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewulon Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.chello.pl 11.02.09, 17:15 Ja za to chciałam wypożyczyć sprzęt na nowolipki 27 ale tamci panowie mnie uświadomili że kupie u nich sprzęt w cenie wypożyczenia . Zawsze pożyczałam w alpach o u nich kupiliśmy z mężem za te same pieniądze co 10 dniowe wypożyczenie . Natomiast dla dziecka kupiłam narty z możliwością wymiany za dopłatą zresztą nasze narty też podobno można pózniej wymienić za dopłatą . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 10:31 Potwierdzam , mozna wymienic bez problemu za niewielka dopłatą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamany Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 15:20 Ja narty kupowałem tutaj www.snowshop.pl/index.php bardzo duży wybór a ceny atrakcyjne. POlecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotras Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.09, 14:32 Nie wiem czy nie wprowadzacie zainteresowanej w blad. Ja nie widzialem dobrych nart za mniej niz 500zl. A wypozyczenie na 8dni to koszt rzedu 100-200zl(ponoc topowe modele). Wiec jak ktos jezdzi nieduzo to bardziej mu sie oplaca wyporzyczyc a jak sie zarazi bakcylem to sobie kupi. Ja wypozyczalem 3-4 sezony zanim dokonalem zakupu. Kupilem wtedy sprzet dla średniozaawansowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.chello.pl 25.03.09, 23:51 vitalsports na Filtrowej oddał mi całe pieniądze za wypożyczenie po powrocie, bo dostałem stare wiązania, które przestawiały się podczas jazdy !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AferaHazardowa Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.aster.pl 19.11.09, 16:23 www.na-kreche.pl też chciałem coś wypożyczyć ale zdecydowałem się na zakup Volkl RaceTigerów. Chłopaki dopiero ruszają, mają dobry sprzęt. Może to kwestia tego, że jeszcze nie jest przebrany. Z tego co widziałem mają jakieś 100 kompletów. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapelan Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 01:06 A ja na filtrowej wypożyczam 4 sezon i nigdy nie miałem problemów, sprawnie, tanie, dobry sprzęt, jedyny minus to spore kolejki do rezerwacji i wypożyczenia, multum ludzi ale to chyba o czymś świadczy, o tym że ludzie tam wracają i polecają innym bo warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris27 Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.aster.pl 04.12.09, 13:29 Witam, obok mnie (na Ochocie) znalazłam wypożyczalnię. Narty i snowboard jest dostępny. Wypożyczalnia mieści się na ulicy Sabały.Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
michal19811 Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa 16.12.21, 15:40 Polecam Aktiv Sport. Możłiwość wcześniejszej rezerwacji! Sprzęt bardzo świeżutki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris27 Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.aster.pl 04.12.09, 13:42 www.na-kreche.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 13:19 Ja wypożyczałem dla dziecka narty i buty w Aktiv Sport w Raszynie, spory wybór narty śweże..., w tym roku otworzyli kolejną wypożyczalnie na ul. Wiertniczej w Warszawie....dodam ze jest mozliwość wcześniejszej rezerwacji co znacznie ułatwia sprawę..... www.aktiv-sport.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 19:59 Nie opłaca się wypożyczać lepiej kupić tanią używke zwróci sie po 2 tygodniach jazdy.. w internecie jest mnóstwo sklepów. Ja kupiłem na happyski.pl/ za 500 zl caly sprzet:-)... Naprawde można Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.centertel.pl 29.01.11, 17:08 Na ul.Nowowiejskiej 10 [w podwórzu]" Nowowiejska Sport "w Warszawie jest wypożyczalnia i serwis nart ,snowboardów mają bardzo dobre ceny np.7 dni to 160 zł za cały kpl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesm Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: 193.111.166.* 02.01.12, 13:02 Wypożyczalna przy Filtrowej jest ok, korzystaliśmy z dziewczyną w zeszłym roku, sprzęt w porządku, ceny atrakcyjne, fajni kolesie (dobrze doradzają) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fenixrafal Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.11.13, 15:59 Spoko było w wypożyczalni Na-Kreche, kameralnie i tanio. Obsługa bardzo fajna i dobrze doradza. Widziałem ostatnio, że przenieśli się na Grenadierów 2B (www.na-kreche.pl). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frak1 Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: 91.229.22.* 06.11.13, 20:18 Pewnie Twoja informacja przydała by się założycielce wątku tylko że z tą informacją spóźniłeś się o 5 lat. Nie jestem pewien czy jeszcze czy ona jeszcze zbiera oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
bubu-ra Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa 07.11.13, 12:28 na filtrowej niby ok, ale sprzęt już trochę starawy, obsługa taka sobie, w sezonie jak mają duży ruch to zdecydowanie za bardzo są nerwowi Odpowiedz Link Zgłoś
bubu-ra Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa 07.11.13, 12:29 acha. no i owszem - jest tanio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasetka Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.warszawa.vectranet.pl 26.11.13, 06:02 jest kilka opcji w Warszawie, gdzie można wypożyczyć sprzęt. Ja zarezerwowałam narty w unlimitedsports.pl - bardzo miła obsługa i fachowa porada, mi się podobało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoman Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.ip.netia.com.pl 10.12.13, 12:17 Ta, chłopaki dopiero zaczynają, ale właściciel pracował pare lat w Raszynie i ogarnia temat, nie wciska kitu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SemperFi Filtrowa 68 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.14, 15:56 Na filtrowej 68 jest spora wypożyczalnia. Mają dwa poziomy na górze sklep na dole serwis i wypożyczalnia. Sprzętu mają sporo, ceny rewelacyjne, obsługa konkretna i zna się na rzeczy ale faktycznie w sezonie trochę nerwowa bo ludzi mają sporo w kolejkach. Ogólnie polecam, sprzęt dobry, ceny jeszcze lepsze tylko te kolejki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablooo Re: Filtrowa 68 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.15, 17:07 Przy al. Prymasa 1000lecia jest dość duża wypożyczalnia nart (Aqua Sport chyba) - trafić dość trudno, bo są na tyłach budynku, ale bardzo miła obsługa i duży wybór (no i mają też np. biegówki, jak ktoś z rodziny nie chce zjazdówek). Poza tym są otwarci w tyg do 20.00, więc można nawet wieczorem na spokojnie podjechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bziko Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: 31.179.145.* 30.11.15, 15:51 Ja bralem z Reversu na solidarności spokojnie, mozna się dogadać i ceny bardzo spoko Odpowiedz Link Zgłoś
gonzo128 Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa 27.10.16, 23:30 Polecam lucerny 602 231 318 duzy wybor zamiana ,sprzedaz,kupno,wypozyczenie wszystko co chcesz latwo sie dogadac polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kubaniech Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa 04.12.16, 13:54 Czy w środku sezonu są narty czy trzeba rezerwować z wyprzedzeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.18, 07:17 Metmar na alei Bzów 28. Niedawno wróciłem ze znajomymi z wyjazdu i ich sprzęt się dobrze sprawdził. Mają bardzo duży wybór nart i butów i rozsądne ceny wynajmu. Jak za rok znów wyjdie wyjazd w góry to pewnie do nich wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafi Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.18, 15:00 Ja wypożyczam w Aktiv Sport...dwie lokalizacje, dobry sprzęt - chłopaki na miejscu wszystko Ci powiedzą. fajna atmosfera w sklepie bez większego nadęcia. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bixin Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa IP: 78.10.149.* 12.03.19, 10:41 Ja akurat sprzęt kupowałem w sklepie www.skifanatic.pl/, który każdemu mogę śmiało polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
michal19811 Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa 16.12.21, 15:31 Polecam firmę Aktiv Sport - dobra wypożyczalnia, fajne narty. Ceny umiarkowane. Dla dwulatków mają fajny system Grow and Ski w kórym możesz wymieniać co sezon narty. Zdecydowanie Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
mulciak99 Re: Wypożyczalnia nart - Warszawa 05.11.24, 14:52 Ja z żoną chyba od 8 lat wypożyczam w unlimited sports na Bemowie. Chłopaki starają się zawsze dobrać sprzęt jak należy i nie narzekamy, a dla dzieci wzięliśmy narty w systemie wymian i mamy spokój z dobieraniem na stoku. Odpowiedz Link Zgłoś