Gość: Wiesia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 18:23 mam propozycje wyjazdu do San Martino di Castrozza- moze byl ktos- czy warto prosze o opinie . dzieki Wiesia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skyddad Re: Propozycja 17.10.04, 19:12 Nie bylem ale dam Tobie Zocha troche informacji; San Martino di Castrozza Na ten resort skaldaja sie nasteopujace wzgorza; Carosello delle Malghe ktora posiad 42 km pistow(zjazdow)razem wszystkich wzietych. 13km ciezkich czyli trudne czytaj czarne. 19km srednich czerwone i 10km lekkich czyli niebieskie. Col Verde 3km razem Passo Cereda 1km lekka Passo Rolle razem 15km 3km czarne, 10 czerwone,2 klm lekkie Docelowa miejscowoscoia jest Falcade. Zobacz prosze; www.altoadigeonline.it/infoturismo/sanmartino natomiast e-mail do obslugi turystycznej; assoc._turistica@rolmail.net Pzdr.Skyddad Odpowiedz Link Zgłoś
skyddad Re: Propozycja 17.10.04, 19:13 • Re: moze skyddad a moze ktos inny ? IP: 217.17.46.* Gość: darekkkk 11.10.2004 13:43 + odpowiedz Bylem w San Martino i w sumie mi sie podobalo (glownie z powodu niezlego jedzenia). Na stoki tez narzekac nie moge, choc nie bylo ich zbyt wiele w porownaniu do wiekszych osrodkow. Spotkalem sie z opnia, ze to drogi resort, ale w praktyce to tak tego nie wspominam-moze dlatego, ze mieszkalem w jakies pobliskiej miejscowosci. Dla ludzi lubiacych kazdy zjazd robic inna trasa, moze zabraknac stokow dosyc szybko- to w sumie jedyna wada osrodka ( to widac chocby po dlugosci stokow) Pojezdzic sie jednak da- trasy jak stol co rano. Typowe wloskie klimaty pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: Propozycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 10:07 Przepraszam Cie Skyddad , ale połączenia z Falcade z San Martino di Csrtrozza nie ma , byłoby wtedy ponad 100 km tras. Miasteczko śliczne, ale narciarsko ..... dużo do zrobienia, przedewszystkim stare wyciągi , bardzo powolne. Dla mniej wymagających narciarzy jest OK. Atmosfera niemiecka co mnie osobiście nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś