Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czy warto pojechać do Madonna di Campiglio?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 18:43
    Czy warto tam pojechać?
    Obserwuj wątek
      • Gość: bingo Re: Czy warto pojechać do Madonna di Campiglio? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 11:04
        Warto to malo powiedziane. Nalezy tam byc.
        Niesamowity areau narciarski ulozony z kilku znanych i atrakcyjnych
        miejscowosci narciarskich.
        • Gość: Skyddad Re: Czy warto pojechać do Madonna di Campiglio? IP: *.fornfyndet.se 14.01.06, 11:54
          Nastepujace resorty narciarskie wchodza do jednego skipassu;
          Pinzolo-warto,Madonna di Campiglio-warto,Folgarida-warto, Marilleva -tez,
          Pejo-tez, Tonale -rowniez.
          Oj nogi jeszcze zabola.
          Pzdr.Sky.
      • Gość: bg Re: Czy warto pojechać do Madonna di Campiglio? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 12:53
        jak chcesz pojezdzic na nartach (zakladam ze jezdzisz) to nie warto-TLUMY LUDZI
        slabo jezdzacych-jedna wielka szkolka narciarska, w dodatku to juz "polski"
        osrodek. Jezeli sie uczysz to jedz ale sa lepsze miejsca do nauki
      • lukasbo REWELACJA 14.01.06, 13:39
        Byłem w zeszłym roku w marcu. Piękna pogoda (wróciłem brązowy:), świetne
        warunki, niesamowite widoki. Na łatwiejszych trasach faktycznie dużo ludzi uczy
        się jeżdzić ale generalnie są miejsca gdzie można przyciąć. Zdecydowanie
        polecam (chociaż wolę Bormio-Livigno)
        • Gość: bingo Re:warto zyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 14:06
          No i juz wiadomo 4 luty 06 wyjazd do MdC.
          Pozdrawiam
          • Gość: antyMdC Re:warto zyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 17:06
            Glupi jestes tyle Ci powiem. Wybierasz jeszcze termin ferii szkolnych, jadac w
            takie miejsce.
            • katahdin Re:warto ...???? 15.01.06, 17:21
              calkowicie sie z Toba zgadzam, nie bylam, ale Cortina mi juz wystarczyla aby
              zdobyc ten experience. Jak dla mnie to zbyt tlumnie i gwarno.
          • staruch5 Re:warto zyc 15.01.06, 17:18
            Bingo, to juz 2. raz w tym sezonie...
      • active.x Re: Czy warto pojechać do Madonna di Campiglio? 16.01.06, 11:14
        Warto zobaczyc całe Val di Sole w miare mozliwości,ale Madonna jest w tej
        okolicy największą stacją. Na nauke jazdy nie widze sensu wybierać az w
        Dolomity,ale juz jako dobrze jezdzaca znajdziesz dla siebie wiele ciekawych
        tras,niekoniecznie tam gdzie jezdzi nauka.

I nawet pomimo okresu ferii nie było aż tak bardzo zatłoczone,najgorej zazwyczaj
        rano jak wszyscy pchali sie do gondolek na dolnych stacjach,ale juz w ciagu dnia
        towarzystwo rozjezdzało sie po róznych innych wyciagach i na pewno ne bylo tyle
        czekania co czasem u nas w pl

Przy dobrej pogodzie(a taką ja miałam jak byłam tam kilka lat temu)jest to na
        prawde niezapomniane przeżycie.
        Moim zdaniem jedź :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka