zolviu 03.12.07, 19:37 czy to wakacje ida? czy co? gdzie wszyscy? czy to cisza przed burza? co tu tak pusto? jest tu kto w ogole? pozdrawiam piotr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zolviu Re: co tu taka cisza??? 03.12.07, 20:37 hmmmmmmm juz rozumiem forumowe vipy tak straszyly przed grudniem, zniechecaly do freeski, ze warunki niepewne, ze tlok... a teraz sie nie odzywaja..... bo sami pojechali :p a zniechecali zeby miec luzniej ;) od razu mi nie pasowalo ze zachecaja do paskudnego mroznego stycznia! pozdrawiam piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-fredo Re: co tu taka cisza??? IP: *.pools.arcor-ip.net 03.12.07, 20:44 ortodox wszystkich przegonil zostales sam jak Stefek Burczymucha pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystian Re: co tu taka cisza??? IP: *.dzi.vectranet.pl 03.12.07, 21:08 Jeszcze ktoś tu pozostał. Damy rade. Czekamy na wielkie śniegi. Odpowiedz Link Zgłoś
juta33 Re: co tu taka cisza??? 03.12.07, 21:56 Gość portalu: al-fredo napisał(a): > ortodox wszystkich przegonil > zostales sam jak Stefek Burczymucha > pozdr dlaczego jak Stefek? Co ma Burczymucha do samotności? Odpowiedz Link Zgłoś
skyddad Re: co tu taka cisza??? 03.12.07, 22:08 W oczekiwaniu na wieksze cieplo.Jest tragicznie chwilowo sie zbiera na zimnice a dnia nastepnego mozna zapomniec.Szykuje sie ladna zima na pare dni przed swietami i to na krotko a co pozniej kiedy slonce zacznie przygrzewac? Tej pogody nie da sie przewidziec jak ostanich wyborow u sasiadow. Takie masy ciepla sa zmagazynowane w Atlantyku ze niema szans kto to i czym oziembi.Przestalem myslec o nartach po nowym roku.Ale wszystko moze sie zdarzyc. Pzdr.Sky. Odpowiedz Link Zgłoś
zolviu Re: co tu taka cisza??? 03.12.07, 23:00 no daj spokoj, a neandertalczyk, a dziewica? mialo byc tak pieknie! obiecales! ;) powiedzcie mi lepiej jak to czytac? www.ilmeteo.it/portale/meteocomuniens?c=8106 dla mnie wyglada ladnie,a co Wy na to? Sky? pozdrawiam piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-fredo Re: co tu taka cisza??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.12.07, 00:32 Stefek burczymuch to "symbol" odwagi a zolw nie ulakl sie ortodoxa i zostal pozd droga kolezanko Odpowiedz Link Zgłoś
skyddad Re: co tu taka cisza??? 04.12.07, 11:29 Witaj Zolwiu, Wrecz odwrotnie. Dane te odnosza sie do obszaru zawartego 46.00 szerokosci geograficznej i 11.00 wysokosci geograficznej(wes globus i porownaj) Parametry sa zlozone i przedstawione graficznie czyli zespolone. jest to prognoza na najblizsze 15 dni dla rejonu FOLGARIDA. Rubryka pierwsza daje przyklad ale w procentach wzrostu temperatury. Rubryka druga opad w mm na 6 godzin.Prognoza. Rubryka trzecia temperatura w stopniach celsjusza max.Prognoza Rubryka czwarta kierunek wiatru (bardzo wazne)cyferka u gory mowi sila w metrach na sekunde.Prognoza. Rubryka piata cisnienie w mili barach.Prognoza Rubryka szosta temperatura przy cisnieniu 850mbar.Prognoza. Na koncu zestawienie graficzne danych na te paredni na przod i porownanie ze srednia z trzydziestu ostanich lat(za ten okres czasu)tzn tych parú dni w przod to jest ta czerwona linia i tutaj zobaczcie co sie porobilo z nasza ziemia. pzdr.Sky. Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox bla, bla , bla ... 04.12.07, 12:31 Gość portalu: al-fredo napisał(a): > Stefek burczymuch to "symbol" odwagi ------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: bla, bla , bla ... 04.12.07, 12:35 pl.wikisource.org/wiki/Stefek_Burczymucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-fredo Re: bla, bla , bla ... IP: *.pools.arcor-ip.net 04.12.07, 13:05 Moze za pare lat nauczysz sie czytac miedzy wieszami, na razie skladasz litery. Tez gratuluje pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: bla, bla , bla ... 04.12.07, 14:17 hmmm, ale "napisane" między wierszami, też musi mieć jakiś sens. Próbuj jednak dalej, to dobre ćwiczenie. pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zolviu Re: co tu taka cisza??? 03.12.07, 21:29 uffffff jednak slysze znajome glosy :) :) ;) ale staruch widze nadal sie nie odnalazl, chyba moja teoria z prokuratorem byla niestety sluszna :/ miejmy nadzieje ze kiedys go wypuszcza ;) alfredo w swoich austriackich klimatach, krystian z tego co pamietam val gardena w styczniu, a Ty Witku, wybierasz sie gdzie? ja juz za dobry tydzien w dzikich tłumach po błocie ;) ehhhh, rozmarzylem sie pozdrawiam piotr-a-nie-stefek-jak-sie-okazalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
wrb1 Re: co tu taka cisza??? 03.12.07, 23:16 Na razie wykorzystuję śnieg i infrastrukturę Czeskich Karkonoszy, a co do Alp to jeszcze na nic się nie zdecydowałem Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: co tu taka cisza??? 03.12.07, 23:28 Web jest na nartach, a cała reszta sępi się na śnieg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-fredo Re: co tu taka cisza??? IP: *.pools.arcor-ip.net 04.12.07, 13:07 Ortodoxie znalazles juz swoja dziure w Alpach, zeby "Bron Boze" ktos cie nie zobaczyl jak jesz chleb ze smalcem i jezdzisz wyrwiraczka? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox al-fredo ... 04.12.07, 15:35 Jeszcze nie zacząłem szukać. A ty? Nie lubisz chleba ze smalcem? Już nie możesz pogryźć, czy masz po nim zgagę? Tak, czy inaczej ... nie zazdroszczę ;) pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-fredo Re: al-fredo ... IP: *.pools.arcor-ip.net 04.12.07, 16:39 zwolnia sie jedno miejsce do davos 12-19 styczen i proponuje je tobie. Ortodox i ja razem na nartach to przeboj zimy pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-fredo Re: co tu taka cisza??? IP: *.pools.arcor-ip.net 04.12.07, 13:09 Zolwiu zaraz zrobimy ci taka zadyme jakiej swiat nie widzial Malin juz przyleciala i przywola cale swoje inne fora pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
zolviu Re: co tu taka cisza??? 04.12.07, 17:54 ehhhhhh, chyba bylo lepiej jak byla ta cisza ;p jak dzieci.... pozdrawiam piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al-fredo Re: co tu taka cisza??? IP: *.pools.arcor-ip.net 04.12.07, 21:16 Gawiedz niezadowolona? brak igrzysk, a chleb ma? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś