Dodaj do ulubionych

Figurki Schleich

04.05.11, 18:07
Dziewczyny poszukuję figurek Schleich tych z linków poniżej. Może zachowały się jeszcze w jakimś sklepie i dałybyście mi namiar:-) Poza tym córka poszukuję starszych "egzemplarzy" może któraś z was ma jakieś niedobitki w domu - chętnie bym odkupiła :-)

schleich.animobil.info/text/1f0f4ba3-299.html
schleich.animobil.info/text/1f0f4ba3-373.html
schleich.animobil.info/text/1f0f4ba3-372.html
schleich.animobil.info/text/1f0f4ba3-156.html
Obserwuj wątek
    • an.d.10 Re: Figurki Schleich 10.05.11, 20:14
      Tu znajdzie Pani figurki Schleich. Może nie ma tego wiele ale zawsze coś:). Jeśli interesują Panią inne, proszę wpisać w wyszukiwarce na stronie sklepu "Schleich" to wyświetli kilka podstron. Oprócz papug są jeszcze tam inne fajne zwierzątka. Jeśli mógłbym jeszcze w czymś pomóc, proszę pytać. Pozdrawiam. Andrzej.

Tekst linka
    • japanka2 Re: Figurki Schleich 23.10.11, 21:49
      wow, naprawdę starszych figurek Pani szuka, ja ich już dawno nie widziałam w sklepach. Ale proszę sobie np śledzić jak się w google wpisze coś typu "schleich wycofane", - jak coś się starego pojawia do sprzedania to zwykle można wyłapac
    • Gość: Alease Re: Figurki Schleich IP: *.user.veloxzone.com.br 31.05.12, 15:41
      Film Niebezpieczna metoda (2011) jest super! Polecam!
      • Gość: eryka lindberg Re: Figurki Schleich IP: *.internetia.net.pl 12.05.15, 22:20
        figurki Schleich wszelakiej maści kupicie tanio w sklepie internetowym sklep.kiwi - co tu dużo gadać, konie są najładniejsze :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka