Dodaj do ulubionych

prezent dla kobiety

23.01.13, 01:47
W walentynki warto podarować ukochanej osobie coś ekstra. Jeśli szukacie prezentu dla niej - dla swojej kobiety, dziewczyny, żony - który będzie wyrażał Waszą miłość to warto zajrzeć do pracowni artystycznej biżuterii z ręcznie wytapianego szkła: galeriaboa.pl/
Obserwuj wątek
    • 42andzia Re: prezent dla kobiety 24.01.13, 12:41
      Piękne ale bardzo drogie, nei stać mnie.
      • kuku-na-muniu8 Re: prezent dla kobiety 01.03.13, 11:31
        To prawda, całkiem ładne, ale rzeczywiście drogie:/
    • chabry_i_maki Re: prezent dla kobiety 28.01.13, 13:12
      Ponadczasowa, elegancka i kobieca biżuteria z bursztynem, ekspresowa wysyłka i piekne opakowanie gratis.

www.ambertic.pl
    • martynika93 Re: prezent dla kobiety 31.01.13, 13:25
      Miło jest coś otrzymać od ukochanej osoby. Panowie inwestujcie! Panie też :-)
    • rreenna Re: prezent dla kobiety 14.02.13, 09:01
      Kup dla ukochanej na walentynki oryginalny prezent np. bieliznę w kolorze czerwonym lub czarnym, którą będzie mogła przed tobą zaprezentować w nocy. Nie żałuj nigdy na takie prezenty z których Ty również skorzystasz. Bieliznę możesz już teraz zamówić w slepie internetowym bellafonte
    • nchyba Re: prezent dla kobiety 14.02.13, 20:29
      Może jakiś ebook?
      Kobiety lubią czytać o miłości to może jakaś miłosna historia.
      Jest wiele takich pozycji miłosnych na rynku.
      Trzeba poszukać.

Prezencik na Walentynki

• joyad Re: prezent dla kobiety 18.02.13, 22:08
        Ja uważam że dobre perfumy, biżuteria, bon podarunkowy do ulubionego sklepu to ponadczasowe pomysły na idealny prezent;P
        • enever Re: prezent dla kobiety 21.02.13, 16:52
          na pewno perfumy to fajna rzecz, ale to oklepane, poza tym trudno trafić w czyjś gust. tak się zastanawiam nad zakupem na dzień kobiet, ale nie wiem co moja na to powie :) jak byście zareagowały na taki, trochę pikantny prezent?
          Tekst linka
          • andzel2013 Re: prezent dla kobiety 21.02.13, 17:52
            o, to fajny pomysł. ja myślę, że się nie obrazi. jakbyś mi coś takiego kupił, to bym się ucieszyła :)))) najbardziej podoba mi się "Pyłek Miodu z Kwiecia Kapryfolium wraz z piórkiem" :)))) mogliby dawać blogerom do przetestowania :P
    • Gość: marzenkaa Re: prezent dla kobiety IP: *.static.virginmedia.com 22.04.13, 13:28
      Najlepsze dla prezent dla kobiety sa kosmetyki, czesto jednak nie wiemy czy ktos nie ma uczylenia na jakis skladnik, ale naturalne kosmetyki nie uczulaja, wybierz cos na pl.loccitane.com, polecam z doswiadczenia krem do rak, z wyciagiem shea, bardzo przyjemny i nie zostawia tlustego filmu na dloni. Wszystkie produkty z tej strony sa ekologiczne i zrobione z takich naturalnych sladnikow jak: migdal, lawenda, maslo she, kwiat wisni.
    • lenka_lee Re: prezent dla kobiety 22.04.13, 14:21
      Dla kobiety to widzi mi się coś takiego www.badanga.pl/Okazja/2574/KOMPLET-SWAROVSKI-HEART-SERCE-SREBRO-
    • Gość: Kasica Re: prezent dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.13, 14:09
      Dobry kosmetyk nie jest zły. Polecam te z pl.loccitane.com
    • Gość: marzena67 Re: prezent dla kobiety IP: *.static.virginmedia.com 25.04.13, 08:37
      Witam, kobiety zawsze potrzebuja kosmetykow, i to cieszy, na pl.loccitane.com/ maja bardzo duzy wybor naturalnych, ekologicznych kosmetykow. Dzieki naturalnym skladnikom nie nalezy martwic sie o zadne uczulenia. Krem do rak z maslem shea jest bardzo fajny i wydajny.
    • Gość: spokookazje Re: prezent dla kobiety IP: *.ip.netia.com.pl 25.04.13, 11:36
      Według mnie warto zaglądać na tę stronkę w poszukiwaniu fajnych prezentów - ceny OKAZYJNE!
    • domja99 Re: prezent dla kobiety 03.06.13, 20:42
      Witam od dłuższego czasu poluję na jakiś nietypowy wisiorek w dobrej cenie , wyszukałam kilka ale największą uwagę przykuł ten : www.kuzniasrebra.pl/Zawieszki/Zawieszka_srebrna_50mm_Szklo_Wielobarwne_9g_10286.html co myślicie ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka