Dodaj do ulubionych

Kody rabatowe...

20.02.13, 17:22
Czy kupując przez internet korzystacie z tzw. kodów rabatowych ?
co o nich sądzicie?
po co przepłacać - wystarczy poszukać :)
Obserwuj wątek
    • sylwiabuk Re: Kody rabatowe... 11.03.13, 16:27
      nikt nie korzysta?
      • Gość: adam Re: Kody rabatowe... IP: *.opera-mini.net 12.03.13, 11:52
        kody rabatowe czasami sa dostepne w ofercie sklepow na platformie Offerando24.pl ale z regoly sklepy od razu zanizaja cene o rabat i nie trzeba wklepywac kodow. wystarczy znac poprawny link do oferty
    • stylowi Re: Kody rabatowe... 16.04.13, 15:12
      Ja jakoś nie korzystam z tych kodó nie mam zaufania.
    • kobietanaforum Re: Kody rabatowe... 16.04.13, 20:38
      Korzystam, ale z tych oferowanych bezpośrednio przez sklepy. Wystarczy zapisać się na newsletter lub zaglądać na FB.
    • Gość: taniochaaa Re: Kody rabatowe... IP: *.opera-mini.net 17.04.13, 16:52
      Żeby kupić okazyjnie nie zawsze trzeba korzystac z kodów rabatowych, czasami wystarczy znaleźć dobry serwis z okazjami. Ja mogę polecić www.badanga.pl - jest po prostu świetny.
    • Gość: Gosia Re: Kody rabatowe... IP: *.icpnet.pl 12.11.13, 16:31
      Mam kod rabatowy do zarbo.pl lis5gd45
    • bbkremy Re: Kody rabatowe... 14.11.13, 21:09
      Ja korzystam z wyszukiwarki kodów na www.dobrekupony.pl/
      Można tam zasubskrybować sklepy które cię interesują, i będziesz dostawał powiadomienia mailem o nowych kodach.
    • bonomat.pl Re: Kody rabatowe... 14.11.13, 22:46
      Zgadzam się a szukać można np. na rabatt.pl gdzie można znaleźć między innymi Rabaty jak również Okazje dnia. Oferty aktualizowana jest na bieżąco.
    • just4fashion Re: Kody rabatowe... 17.11.13, 18:30
      jasne, że kupuję z kodami rabatowymi, uwielbiam zakupy modnych ciuszków o takich: justlovely.pl/kolorystyczny-trend-burgund/
    • Gość: kizia123 Re: Kody rabatowe... IP: *.Red-79-147-78.dynamicIP.rima-tde.net 31.12.13, 13:42
      hej! ja znalazłam super stronkę, która ma dużo kodów do różnych sklepów www.kod-rabatowy.pl/ , w wielu sklepach bardziej sie oplaca kupowac online, bo dają gratisy i rabaty, których nie dają w sklepach stacjonarnych jak np. Douglas czy RTV Euro AGD. Polecam!!
    • zycie-bez-nadziei Re: Kody rabatowe... 03.01.14, 11:13
      Oczywiście, ze korzystam, wczoraj znalazlam na stronie -20zl i juz przesylka za darmo wyszla :) A kupilam sobie takie butki : markoweobuwie.com.pl/index.php?route=product/product&product_id=84361 :)
    • jolanta800 Mam kilka kodów 21.01.14, 16:29
      Jasne, masz w 100% racje, czasami można oszczędzić. Korzystałam z kodu robiąc zakupy na www.c-and-a.pl (trzeba się zalogować), www.bonprix.pl (musisz zapisać się na newsletter), www.outletpremium.istore.pl (trzeba do nich napisać, mi przysłali na 10 zł i przesyłka gratis), www.fashiondays.pl (dostałam kod na darmową przesyłkę). Jednak ostatnio zawiodłam się na stronie internetowe Euro AGD, obiecali bon na 50 zł i do tej pory go nie otrzymałam. Jakiś blef z tą promocją!!!
    • Gość: minkaa Re: Kody rabatowe... IP: *.systemia.pl 22.01.14, 14:32
      kod rabatowy 5% na wszystko w libroteka.pl - FB500
    • cruella.de.mon Re: Kody rabatowe... 05.06.17, 00:32
      Korzystam, bo zawsze taniej mogę coś w ten sposób kupic. Przeważnie zaglądam na kuponiarnia.pl/ i sprawdzam jakie sklepy mają zniżki. Ostatnio udało mi się kupić kilka kosmetyków na dzień mamy w douglasie w niższej cenie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka