Dodaj do ulubionych

kupuję w internecie.

04.04.13, 15:15
Nie wiem jak wy ale od dłuższego czasu kupuję w internecie , np takie same skarpetki normalnie na stoisku kosztują 6-7zł. Gdy kupuję kilka par oszczędzam kupe kasy. Jaką marże muszą miec w normalnych sklepach, w głowie sie nie miesci. To tak dla porównania.
allegro.pl/skarpetki-meskie-frote-bawelniane-roz-41-42-i3149239531.html
Obserwuj wątek
    • lenka_lee Re: kupuję w internecie. 04.04.13, 19:22
      Najlepsze okazje cenowe znajdziecie na tej stronce - warto :) Zakupy stają się przyjemnością;)
    • moni-ka99 Re: kupuję w internecie. 05.04.13, 12:33
      Dużo kupuję w internecie, często wychodzi oszczędniej i zdecydowanie wygodniej. Ostatnio znalazłam zabawny filmik na you tube z Tesco www.youtube.com/watch?v=iOnNz0WlkCk&feature=youtu.be Też jestem młoda mamą i nieźle mnie ubawił.
      • lady_sansa Re: kupuję w internecie. 07.04.13, 13:31
        ha. świetne:))))
        ważne, żeby wybierać sklepy, które mają renomę i współpracują z serwisami takimi jak sklepy24.pl, opineo.pl, wtedy masz pewność, że sprzedający zrobi wszystko żebyś była zadowolona i wystawiła pozytywną opinię na tych stronach.
        Ja osobiście najczęściej kupuję online torebki, przeważnie w moim ulubionym sklepie
        • Gość: Recea Re: kupuję w internecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.14, 13:27
          Ja zawsze przed zakupem sprawdzam opinię na temat danego sklepu,zresztą zamawiam często odzież z Recea.pl i jak do tej pory jestem bardzo zadowolona.
      • Gość: Maria Re: kupuję w internecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.14, 10:17
        Ja podobnie,także zamawiam wiele rzeczy w sklepach internetowych,ostatnio jest to odzież oraz stylowa biżuteria ze strony ZlotaLinia.com
    • Gość: badanga Re: kupuję w internecie. IP: *.opera-mini.net 15.04.13, 12:57
      Ja fajnych okazji szukam na www.badanga.pl - polecam.
      • Gość: Ada Re: kupuję w internecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.13, 13:33
        Warto zajrzeć takze na
        www.zabawki.pl/
        szeroki wybór zabawek oraz błyskawiczna przesyłka.
        • Gość: Marka Re: kupuję w internecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.14, 16:41
          Kupowałam na ten stronie Zabawki.pl i faktycznie mogę potwierdzić że są godni zaufania.
    • Gość: malwina Re: kupuję w internecie. IP: *.5-2.cable.virginmedia.com 15.04.13, 19:49
      Zrobilam ostatnio super interes, kupilam pilke do cwiczen www.actimed.pl/pilka-gimnastyczna-gymnastik-fit-ball.html znacznie taniej niz widywalam z sklepach. To super przyrzad do cwiczen a w kazdej chwili mozna po prostu spuscic powietrze i schowac ja, wiec nie ma problemu ze zajmuje duzo miejsca. Czesto uzywam jej tez po prostu do siedzenia, jest bardzo wygodna.
    • Gość: ajaszukam okazji Re: kupuję w internecie. IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.13, 14:19
      A ja najpierw zaglądam na www.badanga.pl - szukam okazji a później ją łapię;)
      • Gość: Ala Re: kupuję w internecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.14, 10:26
        W internecie kupuje akcesoria dla dzieci w tym także prezenty z okazji Dnia Dziecka,a szeroki wybór jest na Zabawki.pl
        • Gość: Lena Re: kupuję w internecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.14, 15:43
          Ja kupuje sukienki,ostatnio znalazłam nawet fajną stronkę Vera-fashion.pl
        • Gość: Mariola Re: kupuję w internecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.14, 15:54
          Bardzo często przez internet zamawiam środki czystości na Admarkt.pl szybka i bezpieczna przesyłka.
    • madl_en_87 Re: kupuję w internecie. 27.04.13, 18:46
      Ja też ostatnio kupuje sporo rzeczy w internecie. W sklepach internetowych można dostać rzeczy o wiele tańsze niż w sklepach stacjonarnych, a dodatkowo są bardziej oryginalne.
      Proponuję fajny sklep: www.wmb24.pl/-k306.html

Pozdrawiam i również zachęcam do wyszukiwania ciekawych sklepów internetowych, bo warto:)
    • Gość: jadźka Re: kupuję w internecie. IP: 84.39.167.* 01.05.13, 15:05
      takie skarpetki w hipermarkecie możesz mieć nawet i po 2 zł, wystarczy trafić na promocję, ja zawsze śledzę gazetki online np. carrefour.okazjum.pl/ i wszystko kupuję tańsze o kilkanaście procent tańsze
    • Gość: mona! Re: kupuję w internecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.13, 17:38
      Mogę Ci polecić z czystym sumieniem sklep internetowy z m.in
      fajnymi bluzami Adidasa. Bezproblemowa obsługa, szybka przesyłka, a bluzy - jak to Adidas - pierwsza klasa. Zobacz sama: superstar-originals.pl/
    • amanda2008 Re: kupuję w internecie. 16.06.13, 20:36
      Ja też często kupuje skarpety, bieliznę itp na aukcjach.
    • Gość: ania Re: kupuję w internecie. IP: *.szczecin.mm.pl 18.07.13, 14:06
      Ja sobie ostatnio kupiłam taki t-shirt na lato
      • Gość: Adam Re: kupuję w internecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.14, 15:32
        A ja e-papierosy na Marmari.com.pl przy czym dostawa jest błyskawiczna.
    • beniaminekben Re: kupuję w internecie. 24.07.13, 22:24
      Lepiej w internecie, na spokojnie można wszystko przeanalizować , oglądając tv przy tym. Szczególnie wygodne sa delikatesy internetowe, kupuję we frisco i nie muszę stać w kolejkach :D
      • supermodnyciuszek Re: kupuję w internecie. 30.07.13, 16:39
        Dokładnie, dobry sklep, wygodna sprawa, też się przekonałam do delikatesów internetowych a frisco jest najlpesze
    • Gość: Michał Ja kupuję łapię e-booki na upolujebooka.pl IP: *.bialystok.vectranet.pl 26.07.13, 21:48
      Hej jak akurat łapię promocję na e-booki w tanie e-booki tam jeśli nie ma dobrej ceny to są też kody rabatowe i bardzo często da się coś kupić za "grosze" :)
    • Gość: maksia Re: kupuję w internecie. IP: *.free.aero2.net.pl 27.07.13, 15:41
      w sieci kupuję różne rzeczy, ostatnio kupiłam świetne zasłony panelowe, po prostu się w nich zakochałam i musiałam kupić :D
      • bonomat.pl Re: kupuję w internecie. 01.08.13, 13:10
        Sprawdż zanim dokonasz zakupu w sklepie internetowym .Największe darmowe centrum - bony kupony kody rabatowe, zniżkowe, promocje, okazje. Tutaj znajdziesz bony kupony promocje okazje rabaty. Szukasz bon kupon kod rabatowy zniżkowy promocyjny ? Tutaj znajdziesz Okazje
        • Gość: Anna Re: kupuję w internecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.14, 08:55
          W internecie kupuje zazwyczaj artykuły dla dziecka na stronie BluBalon.pl szybka przesyłka i miła obsługa.
    • twee-tee Re: kupuję w internecie. 02.08.13, 10:52
      Ja tam jestem absolutnie uzależniona od buszowania w sklepach typu secondhand.. :D Kiedyś tylko sklepy w realu dziś głównie lumpeks online, markowe ubrania w śmiesznie niskich cenach bez wychodzenia z domu. Człowiek się z wiekiem rozleniwia.. :) Ostatnio wyhaczyłam śliczną bluzeczkę ZARA w śmiesznej cenie tu: Tekst linka
    • klosag Re: kupuję w internecie. 02.08.13, 23:14
      ja jestem zadowolona z materaca z Jyska , mam z 5 lat i jak nowy!!!
    • gooralka99 Re: kupuję w internecie. 06.08.13, 20:22
      Zapraszam na allegro.pl/show_item.php?item=3453858162 . Jest to jedno z ubrań, które sprzedajemy. Są to ciuchy dla dziewczyn w wieku 8-13 lat oraz chłopców 2-4 lata. Są one używane, jednak zachowane w idealncyh stanach (innych nie wystawiamy). Wystawiliśmy dopiero pierwsze rzeczy, jednak zapraszamy :)
    • pluskitty Re: kupuję w internecie. 08.08.13, 13:04
      Mi się wydaje, że trzeba tych skarpetek kupić strasznie dużo, aby zwróciły się koszty przesyłki.
    • mar.l.a Re: kupuję w internecie. 13.08.13, 14:58
      polecam Martel
      Mają świetne piżamy :)
    • Gość: jimmy21 Re: kupuję w internecie. IP: *.szczecin.mm.pl 18.08.13, 11:59
      ja ostatnio kupiłem sobie trochę męskich kosmetyków w www.bestperfumy.pl/
      • Gość: Dana Re: kupuję w internecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.14, 17:34
        Często w internecie kupuje zabawki edukacyjne dla swojego dziecka na stronie
        www.Zabawki.pl
    • Gość: Ankieterka Re: kupuję w internecie. IP: *.centertel.pl 20.08.13, 23:00
      Witam,
      bardzo proszę o pomoc, chodzi o wypełnienie krótkiej anonimowej ankiety. Badanie skierowane jest do kobiet w każdym wieku, ma na celu zebranie informacji na temat korzystania przez kobiety z internetu, dokonywania przez nie zakupów internetowych oraz do zakupu jednego konkretnego produktu z zestawieniem dokonywania zakupów metodą tradycyjną.
      Ankieta potrzebna mi jest do pracy dyplomowej ! W ankiecie jest 21 pytań, a jej wypełnienie nie zajmie dłużej niż 3 minuty.
      Dziękuje za pomoc wszystkim.
      Adres do ankiety:

interankiety.pl/interankieta/b6ff7c11a1e116293ef24d26516930a6.xml
    • Gość: Ewelina Re: kupuję w internecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.13, 15:26
      Generalnie zamawiam rożne rzeczy,ale ostatnio artykuły biurowe, mogę polecić dobrą stronkę
      www.papiermix.pl/
      • Gość: cookie Re: kupuję w internecie. IP: *.szczecin.mm.pl 24.08.13, 18:40
        Ja ostatnio kupiłem nowy tablet w saturion.pl
    • villllemo Re: kupuję w internecie. 24.08.13, 19:07
      A co sądzicie o biżuteri z internetu np tutaj needme.pl ?
    • Gość: anna_l92 Re: kupuję w internecie. IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.13, 17:42
      Jasne, że tak, jest tyle świetnych okazji, np. ja znalazłam dla siebie kurtkę zimową i to puchową, a jednocześnie elegancką za 219zł, taką:

www.cudmoda.pl/produkt/cm0164-ciepla-zimowa-kurtka-damska-w-rozmiarach-46-56-rudy
      a za taką bardzo podobną, ale o wiele gorszej jakości chcieli w jednym sklepie na mieście 450zł. Gdyby nie takie sklepy internetowe to bym zbankrutowała:) W ogóle jako sklep internetowy www.cudmoda.pl polecam, bo dużo jest obniżek i nie ma po co przepłacać.
    • andywalk92 Re: kupuję w internecie. 29.08.13, 00:18
      Oczywiście, że się opłaca. W internecie zawsze jest taniej. Szczególnie jeśli się korzysta z kuponów rabatowych :-) np. na glamity.com wystarczy się zarejestwać i co kilka dni dostajemy świeżutkie kupony do większości sieciówek!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka