Dodaj do ulubionych

firma inżynierska

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.03.14, 23:26
Szukam dobrej firmy inzynbierskiej , kto coś poleci???
Obserwuj wątek
    • Gość: Tycjan Re: firma inżynierska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.03.14, 10:45
      Ja polecam firme EKT , solidni i maja dobry sprzęt.
    • Gość: darek Re: firma inżynierska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.04.14, 10:12
      a może tutaj www.mdj.pl korzystałem kiedyś z ich usług i naprawdę mają się czym pochwalić bo bardzo bogaty zakres działań - robotyka, automatyka i in.
      • Gość: Mago345 Re: firma inżynierska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.04.14, 11:19
        to i ja podrzucę, może komus jeszcze namiar sie przyda: www.zakladhydraulikisilowej.pl regencja elementy hydraulikii siłowej itp. fajna sprawa, bo szybko i niedrogo nawet.
      • Gość: Karolind Re: firma inżynierska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.04.14, 14:20
        ja z kolei mogę polecić śmiało usługi tej firmy www.demagcranes.pl/cms/site/pl/lang/pl/page77927.html. Korzystałam i jestem zadowolona
    • Gość: Thoms Re: firma inżynierska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.04.14, 10:20
      Ale o jaką konkretnie firmę ci chodzi? Bo np. taka www.klimatech.net.pl też podpada pod firmę inżynierską, a nie sądzę, żebyś akurat szukał armatury przemysłowej. Uwielbiam takie ogólnikowe pytania :(
      • pan.sergiey Re: firma inżynierska 04.05.17, 23:26
        Jeśli firma z armaturą przemysłową, to ja bym polecił www.zawory.com.pl/ - mają zawory pneumatyczne i mnóstwo innego sprzętu tego typu. Ale rzeczywiście autor wątku nie napsiał w zasadzie o co mu chodzi.
    • Gość: jankess Re: firma inżynierska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.05.14, 11:26
      widziałem,ze ktoś polecał firme EkT , potwierdzam, że to bardzo solidna firma, całkiem niedawno kupowałem od nich czujniki cieczy - bardzo dobry jakościowo sprzęt i fachowa obsługa.
    • Gość: Andrzekj Re: firma inżynierska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.05.14, 11:32
      ja mogę podrzucić kontakt do firmy, która zajmuje się produkcją suwnic, generalnie nie nażekam ze współpracy, szybko się uwijają i wiedzą z czym to się przysłowiowo je: www.demagcranes.pl/cms/site/pl/lang/pl/page77331.html
    • Gość: Tadeuszkal Re: firma inżynierska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.06.14, 12:58
      Tak, ja z pełną odpowiedzialnością mogę polecić Ci tę firmę: www.demagcranes.pl/cms/site/pl/lang/pl/page76990.html. Sprawdzają się w realizacji zamówień i mają konkurencyjne ceny w porównaniu do podobnych w branży
    • cynamonowymuffin Re: firma inżynierska 28.08.14, 13:14
      Ja zdecydowanie oddaję swój głos na www.cranes.pl/. firma z indywidualnym podejściem do klienta, wspolpraca bez zarzutu. ogolnie na plus, zwlaszcza dla ludzi, ktorzy poszukuja firmy, ktora poza sprzedaza wykonuje tez naprawy - dla mnie to bylo mega wazne!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka