Gość: majka IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.04, 19:31 macie doswiadczenia z allegro? mam zamiar sie w to pobawic ale słyszalam rozne opinie, proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amelia Re: CZY ALLEGRO JEST BEZPIECZNE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 20:07 To zalezy od tego co i od kogo kupujesz, przy zachowaniu podstawowych zasad to bezpieczna rozrywka, no i ważne jest również to czy chcesz się w to bawić jako osoba kupujaca czy sprzedająca pozdrawiam i miłej zabawy Amelia Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: CZY ALLEGRO JEST BEZPIECZNE? 29.08.04, 23:37 Z droższych rzeczy kupowałam na allegro aparat fotograficzny. Miałam szczęście trafić na uczciwego sprzedawcę, ale słyszałam kilka opowieści o towarach niezgodnych z opisem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: CZY ALLEGRO JEST BEZPIECZNE? IP: 80.51.250.* 31.08.04, 21:21 trzeba patrzeć na sprzedawcę i dokładnie czytać opisy mnie ostatnio gość wydymał na 40 PLN nie jest to dużo ale zawsze jest ten pierwszy raz polecan kupowanie od SS (super sprzedawców ) ale i oni bywaja czasem marudni pozdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulha Re: CZY ALLEGRO JEST BEZPIECZNE? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.09.04, 00:08 Zawsze zależy to od człowieka. Trochę także od branży. Najwięcej oszustw zdarza się chyba w telefonach komórkowych i komputerach. Kupowanie książek i płyt CD jest raczej bezpieczne. Mam komentarze od ok. 150 osób, czyli transakcji było co najmniej tyle [od niektórych kupowałam >1 raz] i ani razu nie byłam zmuszona wystawić negatywa. Raz powinnam była dać neutrala, ale sprawa wlokła się tak długo, że w końcu zablokowała się możliwość wystawienia komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś