Gość: kiwi IP: *.238.74.189.adsl.inetia.pl 11.09.04, 06:27 gdzie w warszawie jest sklep z butami firmy "geox" ? słyszałam że buty są bardzo fajne do codziennego biegania , sportowe i nie tylko , czy ktoś ma ichniejsze buty , jak sie sprawują? kiwi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aksiak Re: buty Geox IP: *.acn.waw.pl 11.09.04, 20:27 Sorry j.w.Buty dostaniesz w Galerii Mokotów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bora Re: buty Geox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 19:13 Buty tej firmy dostaniesz w wola parku . Mam ichnie japonki na grubej podeszwie , wygladaja swietnie i tak samo sie nosza , ale nie sa tanie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: buty Geox IP: *.acn.waw.pl 17.09.04, 16:45 Buty firmy Geox mozna tez dostac w Blue City maja tam swoje stoisko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: buty Geox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 09:16 w blue city i galerii mokotow maja swoje sklepy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: buty Geox IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.14, 18:11 Dupa jakich mało, buty za 7 stów rozkleiły się po pięciu włożeniach a o tym jak ciężko jest coś zareklamować, szkoda mówić. Nigdy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirabelka Re: buty Geox IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.14, 19:59 nie wiem, gdzie są w wawie, ale wiem, że Geox na pewno znajdziesz na Eobuwie. Odpowiedz Link Zgłoś