Gość: Agniesiaaa IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.04.15, 14:21 Znalazłam je ostatnio na FB i ciekawa jestem, czy ktoś ma już jakieś doświadczenie w zabawie nimi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trufeeeeleeek Re: Słyszeliście o klockach GIGI? IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.04.15, 11:40 To chyba te kartonowe duże klocki, są świetne, podziwiam ich twórców. Sama bym się z chęcią pobawiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna_konieczka Re: Słyszeliście o klockach GIGI? IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.04.15, 13:43 Nie chyba, tylko na pewno :) Nazwa sama mówi za siebie raczej. Klocki dawno temu widziałam kiedyś na jakichś targach, ale z pewnością są już ogólnodostępne. Na żywo robią wrażenie, mnie się bardzo podobały. Poszukaj w interecie, to na pewno coś znajdziesz na ich temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torabora Re: Słyszeliście o klockach GIGI? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.15, 12:44 Są na stronie gigibloks.com. Można tam też je kupić. Pooglądaj sobie jakie fajne budowle można z nich wyczarować. My już je kupiliśmy i jesteśmy mega zdowoleni, więc czemu nie... Odpowiedz Link Zgłoś
starmag1 Re: Słyszeliście o klockach GIGI? 29.04.15, 12:26 Jasne, że tak. My mamy już dwa komplety. Sama pomagam dzieciom w zabawie i wszyscy jesteśmy zachwyceni. Są już na allegro. Polecam na dzień dziecka, na pewno się spodobają :) Odpowiedz Link Zgłoś
9agatka Re: Słyszeliście o klockach GIGI? 29.04.15, 21:16 Przyznam, że nie słyszałam. Z chęcią zobaczę jednak, co to takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mtraszka Re: Słyszeliście o klockach GIGI? 28.06.15, 00:25 Fajne. Kupowałam na bambole.pl Odpowiedz Link Zgłoś