Dodaj do ulubionych

Biustonosze na duży biust

25.09.15, 14:24
Witajcie,
Mam pytanie do dziewczyn noszących duże rozmiary - w moim przypadku miseczka E lub F.
W sklepach stacjonarnych ciężko dostać mój rozmiar w "normalnych" cenach, więc często zamawiam przez allegro.
Drogie Koleżanki z większą miseczką :) czy nosiłyście kiedykolwiek staniki firmy Naturana? np ten model allegro.pl/promocja-niemiecki-minimizer-naturana-75e-i5681459340.html

Z góry dziękuję za wasze opinie :-)
Obserwuj wątek
    • ani-ani2 Re: Biustonosze na duży biust 12.10.15, 10:26
      Mmam miseczke F i szczerze powiem nigdy jeszcze o tej firmie nie slyszalam. Ja zamawiam zawsze tu www.sklep-biustonosze.pl/biustonosze,c,402 maja same polskie marki i swietny wybor. No i darmowa przesylka! :)
    • Gość: Erasina Re: Biustonosze na duży biust IP: *.microchip.net.pl 14.11.15, 01:35
      A może Felina? Ja już od dawna noszę biustonosze tylko tej marki. Bardzo dobrze podtrzymują i eksponują biust, a dodatkowo są naprawdę ładne. Upatrzyłam sobie jeden w sklepie Missisleepy i na pewno kupię po wypłacie :)
    • Gość: Iza Re: Biustonosze na duży biust IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.15, 12:51
      hej :) ja też posiadam duży biust 65 J i kupuję biustonosze z Ava, są świetne a że nie mam czasu na bieganinę po sklepach kupuję online, mogę Ci polecić sklep gdzie mają atrakcyjne ceny i niemały wybór biustonoszy właśnie w naszych rozmiarach www.sklep-biustonosze.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka